Odebrání tiskárny

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
popp26
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Odebrání tiskárny

Příspěvek od popp26 »

Ahoj,mám jeden problém s tiskárnou. Kamarád měl u tiskárny špatnej kabel a pokoušel se ji nainstalovat,což se mu samozřejmě nepovedlo. Tak sme koupili novej,ale jakmile tiskárnu k pc připojíme a pustíme,tak si windowsi najsou ten špatně nainstalovanej ovladač a hned nám vyhoděj,že zařízení nebude pracovat správně. Ovladače sem odinstaloval,tiskárnu odtsranil,ale jakmile ji pustíme windowsi si to zase najdou,kdyz dam aktualizovat ovladac,tak to chili hrabe a pak vyhodi to samy. Tiskárna na ostatních pc normálně funguje. De ňákym způsobem totálně z pc odebrat ovladače tý tiskárny? Samozřejmně kromě formátu disku :) Předem díky všem za pomoc a rady
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Odebrání tiskárny

Příspěvek od Dzin »

popp26 píše:Ahoj,mám jeden problém s tiskárnou. Kamarád měl u tiskárny špatnej kabel a pokoušel se ji nainstalovat,což se mu samozřejmě nepovedlo. Tak sme koupili novej,ale jakmile tiskárnu k pc připojíme a pustíme,tak si windowsi najsou ten špatně nainstalovanej ovladač a hned nám vyhoděj,že zařízení nebude pracovat správně. Ovladače sem odinstaloval,tiskárnu odtsranil,ale jakmile ji pustíme windowsi si to zase najdou,kdyz dam aktualizovat ovladac,tak to chili hrabe a pak vyhodi to samy. Tiskárna na ostatních pc normálně funguje. De ňákym způsobem totálně z pc odebrat ovladače tý tiskárny? Samozřejmně kromě formátu disku :) Předem díky všem za pomoc a rady
Driver cleaner, register cleaner, normálne přes spravce by to taky mělo jít..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
popp26
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popp26 »

no já sem ji přes správce odebral,ale jakmile ji zase pripojim,tak si zase zacne instalovat z hadru ty spatny ovladace,co si nainstalovala pred tim s tou chybou kvuli tomu kabelu
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

A v nouzovym rezimu jsi to zkousel?
popp26
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popp26 »

jj,zkoušel,ale bylo to to samý