Samsung 205bw
Moderátor: maXXmilian
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Samsung 205bw
ahoj lidi
koupil jsem si dnes tenhle monitor a nejak nevim, jak posunout obrazovku smerem nahoru.. zkousel jsem i silua nic.. v manualu o tom neni ani slovo, jenze to jde..
dale.. muze mi nekdo doporucit nejake nastaveni do tech programku nebo do menu? prijde mi to desne svetle .. i kdyz jsem snizil brightnes a contrast
koupil jsem si dnes tenhle monitor a nejak nevim, jak posunout obrazovku smerem nahoru.. zkousel jsem i silua nic.. v manualu o tom neni ani slovo, jenze to jde..
dale.. muze mi nekdo doporucit nejake nastaveni do tech programku nebo do menu? prijde mi to desne svetle .. i kdyz jsem snizil brightnes a contrast
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- jbrachtl
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mam 19ku BW řadu a vse mi funguje v pohode.
to naklaneni obrazovky...nooo, vlastni vahou diky gravitaci to zrejme pomalu padat dolu bude ale jako ze by obrazovka pred tebou "ujizdela" dolu to asi tezko
to naklaneni obrazovky...nooo, vlastni vahou diky gravitaci to zrejme pomalu padat dolu bude ale jako ze by obrazovka pred tebou "ujizdela" dolu to asi tezko
[size=0]Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)[/size]
[size=0]CPU : Opteron 144 (CABGE) @ 2500MHz (270 x 9) air-cooling by AC Freezer 64 PRO | MB : DFI UT nF4-Ultra-D (NB cooling by TT SPIRIT II) | GK : Gigabyte 7600GT @ 600/1600 passive | Memory : OCZ 2x512MB/400Mhz - CL2 RAM | HDD : SATAII WD - RE 320GB, 16MB cache | Power Supply : FORTRON 400W s 12cm chladicem (24PIN) | LCD : 19" LCD Samsung 940BW widescreen (4ms,DVI) | misc. : SB Audigy 2 | DVD-RW Samsung | KOSS UR20 | 3DMark 05 : 6666 [/size]
[size=0]CPU : Opteron 144 (CABGE) @ 2500MHz (270 x 9) air-cooling by AC Freezer 64 PRO | MB : DFI UT nF4-Ultra-D (NB cooling by TT SPIRIT II) | GK : Gigabyte 7600GT @ 600/1600 passive | Memory : OCZ 2x512MB/400Mhz - CL2 RAM | HDD : SATAII WD - RE 320GB, 16MB cache | Power Supply : FORTRON 400W s 12cm chladicem (24PIN) | LCD : 19" LCD Samsung 940BW widescreen (4ms,DVI) | misc. : SB Audigy 2 | DVD-RW Samsung | KOSS UR20 | 3DMark 05 : 6666 [/size]
- Mr. Magic
- Nováček

instaloval jsi ten MagicTune z přiloženého CD? Na webu Samsungu je myslím verze "pro", tu jsem instaloval na 940N a fachčila v pohodě (na FX5200, ale MT jsem kopl do pryč). Zkus tu poslední verzi z netu, třeba pojederodier píše:hmm asi budu vrazdit.. MagicTune mi proste nefacha. Hlasi ze neni kompatibilni muj system..
- Nick2
- Nováček

-
tos četl kde??rodier píše:taky mi prijde zvlastni ze uvadi 160 stupnu naklon bez zmeny obrazu a pritom se staci trosku naklonit.. to by clovek nerekl..
váhu vydrží, mohlo jít prostě o vadný kus (konstrukčně mi přijde líp řešený, než ty nový černy samsungy, ale hold u těch šlo o design..rodier píše:jinak na webu jsem cetl, zestojan nevydrzi vahu monitoru a obrazovka se casem zacne naklanet.. ma stim nekdo zkusenost?
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: