Samsung 205bw

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samsung 205bw

Příspěvek od rodier »

ahoj lidi
koupil jsem si dnes tenhle monitor a nejak nevim, jak posunout obrazovku smerem nahoru.. zkousel jsem i silua nic.. v manualu o tom neni ani slovo, jenze to jde..

dale.. muze mi nekdo doporucit nejake nastaveni do tech programku nebo do menu? prijde mi to desne svetle .. i kdyz jsem snizil brightnes a contrast
Obrázek
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

tak to stim posunem uz jsem vyresil..
taky mi prijde zvlastni ze uvadi 160 stupnu naklon bez zmeny obrazu a pritom se staci trosku naklonit.. to by clovek nerekl..

jinak na webu jsem cetl, zestojan nevydrzi vahu monitoru a obrazovka se casem zacne naklanet.. ma stim nekdo zkusenost?
Obrázek
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

hmm asi budu vrazdit.. MagicTune mi proste nefacha. Hlasi ze neni kompatibilni muj system..
Obrázek
jbrachtl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jbrachtl »

mam 19ku BW řadu a vse mi funguje v pohode.
to naklaneni obrazovky...nooo, vlastni vahou diky gravitaci to zrejme pomalu padat dolu bude ale jako ze by obrazovka pred tebou "ujizdela" dolu to asi tezko
[size=0]Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)[/size]
[size=0]CPU : Opteron 144 (CABGE) @ 2500MHz (270 x 9) air-cooling by AC Freezer 64 PRO | MB : DFI UT nF4-Ultra-D (NB cooling by TT SPIRIT II) | GK : Gigabyte 7600GT @ 600/1600 passive | Memory : OCZ 2x512MB/400Mhz - CL2 RAM | HDD : SATAII WD - RE 320GB, 16MB cache | Power Supply : FORTRON 400W s 12cm chladicem (24PIN) | LCD : 19" LCD Samsung 940BW widescreen (4ms,DVI) | misc. : SB Audigy 2 | DVD-RW Samsung | KOSS UR20 | 3DMark 05 : 6666 [/size]
Mr. Magic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mr. Magic »

rodier píše:hmm asi budu vrazdit.. MagicTune mi proste nefacha. Hlasi ze neni kompatibilni muj system..
instaloval jsi ten MagicTune z přiloženého CD? Na webu Samsungu je myslím verze "pro", tu jsem instaloval na 940N a fachčila v pohodě (na FX5200, ale MT jsem kopl do pryč). Zkus tu poslední verzi z netu, třeba pojede :wink:
Nick2
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nick2 »

rodier píše:taky mi prijde zvlastni ze uvadi 160 stupnu naklon bez zmeny obrazu a pritom se staci trosku naklonit.. to by clovek nerekl..
tos četl kde??
rodier píše:jinak na webu jsem cetl, zestojan nevydrzi vahu monitoru a obrazovka se casem zacne naklanet.. ma stim nekdo zkusenost?
váhu vydrží, mohlo jít prostě o vadný kus (konstrukčně mi přijde líp řešený, než ty nový černy samsungy, ale hold u těch šlo o design..
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

mno ja mam windows vista takze jsem musel instalit ten z webu..ten z CD nesel :)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“