PROJEKT PINNACLE

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
rado73
Nováček
Nováček

PROJEKT PINNACLE

Příspěvek od rado73 »

Mám problem s projektem s pinnacle.Celý projekt jsem děal na verzi 10.5 ale na beta verzi.Projekt jsem měl skoro hotový ale docházel mi čas.Tak co jsem měl, jsem dal na DVD s tím že až si seženu uptade tak ro dodělám. :oops:
Uptade už mám(sice verzi 9 ale mám...) ale nejsem schopný to dosat zpět,tak abych mohl v práci pokračovat. :x
Lepe řečeno potřebuji at se mi to rozvine ve spodní polovině programu - at se mi to otevře po okynkách a včasové ose... :oops:

Můžete mi někdo prosím poradit cestu jak to tam dostat?Nechci ztratit měsíční práci... :shock:

Dík[/b]
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PROJEKT PINNACLE

Příspěvek od Dzin »

rado73 píše:Mám problem s projektem s pinnacle.Celý projekt jsem děal na verzi 10.5 ale na beta verzi.Projekt jsem měl skoro hotový ale docházel mi čas.Tak co jsem měl, jsem dal na DVD s tím že až si seženu uptade tak ro dodělám. :oops:
Uptade už mám(sice verzi 9 ale mám...) ale nejsem schopný to dosat zpět,tak abych mohl v práci pokračovat. :x
Lepe řečeno potřebuji at se mi to rozvine ve spodní polovině programu - at se mi to otevře po okynkách a včasové ose... :oops:

Můžete mi někdo prosím poradit cestu jak to tam dostat?Nechci ztratit měsíční práci... :shock:

Dík[/b]
To už se tu jednou nějak řešilo a nedořešilo.... Nejde update o celou verzi...nekdy ma nove jádro a vubec všechno ostatni...:(
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“