nové ovladače!: X-Fi Xtreme Audio Pack 1.04.0078 - 4 Oct 07

Ovladače - doporučení, názory a problémy kolem nich.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

nové ovladače!: X-Fi Xtreme Audio Pack 1.04.0078 - 4 Oct 07

Příspěvek od kotas »

http://cz.europe.creative.com/support/d ... &x=34&y=15
http://files2.europe.creative.com/manua ... 4_0078.exe

hodil jsem tady jen odkaz na win xp 32 bit, pro ostatni verze OS jdete na stranky creative a stahnete si :-)

This suite of driver and application has been updated and combined for your convenience. It installs Creative Audio Console to control your audio device's settings. For more details, read the rest of this web release note.
Users are encouraged to download and install this latest driver.

Added Features or Enhancements:

* Enables 44.1 kHz sampling format for SPDIF In and Out.

Fixes:

* Resolves a hardware detection issue.

Requirements:

* Microsoft® Windows Vista™ 64-bit, Windows Vista 32-bit, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 2, Windows XP Media Center Edition 2005 or Windows XP Media Center Edition 2004
* Sound Blaster® X-Fi™ Xtreme Audio

Notes:

* This pack is only for the Creative Sound Blaster audio device listed above.
DO NOT install this pack for other Sound Blaster audio devices.
* To install this pack
1. Download the file onto your local hard disk.
2. Close all other Windows applications.
3. Double-click the downloaded file.
4. Follow the instructions on the screen.

Ještě nezkoušeny, zítra odzkouším, doufám že mi neuděljí bordel a nepřestane fungovat zvuk. karta jako u starší verze 1.04.0077
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Nj, ale ty jsou pouze pro X-Fi Audio; pro ostatní @ "hardwarově urychlované" jsou stále (zatím) aktuální 2.09.0007 z 30.10.2006.

Na téma Creative X-Fi a drivery pro Win Vista je "krásný" thread tady. :blee:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Aha, tak to jo, já měl včera na spěch a ani jsem si nevšiml, dík za upozornění :o
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

No opravdu krasny, jsem pekne nakrklej na verzi driveru SBXF_PCDVT_LB_2_15_0002.exe a SBXF_PCDVT_LB_2_15_0003.exe me totalne dostala a ne jenom me, napriklad Ra
dek Hulan presel na Integrovanou na desce.Opravdu na systemu (Visty) s 4 a vice GB Ram se obevuje BSOD !!!!!!!!!! Ja integrovku nezapnu a budu doufat ze to Craetive brzo zafixuje. :x
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Já mam Visty x64 a ovladače na zvukovku z 5.3.2007, spolu se 4GB a takto to používám od července a žádnou BSOD (způsobenou ovladačema zvukovky) jsem ještě neviděl. Jenom to při spouštění woken ve zvuku jednou loupne a potom už úplně bez problémů a přechod na integrovanou zkukovku (která je u ASUSu naprosto příšerná) si nedovedu představit.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

SBXF_PCDVT_LB_2_15_0002.exe je u me OK, ted na ni znova jedu.Zato SBXF_PCDVT_LB_2_15_0003 je pruser zde se o tom dost pise: http://forums.creative.com/creativelabs ... e.id=25130
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zamek píše:..napriklad Radek Hulan presel na Integrovanou na desce.Opravdu na systemu (Visty) s 4 a vice GB Ram se obevuje BSOD...
Chápu, že je to průšvih (4GB/Vista64) pro Creative a usery používající X-Fi, ale řešení R.H. není "běžné@normální", jelikož ADI HD audio je běs a nikoliv zvukovka :blee: => nechápu rady R.H. -> sice odstraní BSOD, ale nějak zatajuje, že zvuk z AD1988 "nejde" poslouchat... :blee:

add link na Creative fórum - byl již uveden výše. :oops:
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

mne to nerobí žiadne BSOD...
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Ovladače“