Ma nekdo nejakou zkusenost s touto deskou? Jelikoz jsem ji asi v 6 eshopech objevil za cenu do 6tis, zda se mi to vice nez zajimave.
Základní parametry:
Patice: Socket 775
Čipová sada: Intel P35
Maximální rychlost sběrnice PCIE: 16
Konektory:
Řadič LAN
Řadič FireWire
Řadič USB 2.0
Diskové řadiče:
Řadič RAID
Počet IDE konektorů: 1
Počet SATA konektorů: 6
Ostatní parametry:
Rozměry základní desky [mm]: 305 x 244
Typy sběrnic:
Počet slotů PCI: 3
Maximální rychlost sběrnice PCIE: 16
Počet slotů PCI-Express 16x: 2
Počet slotů PCI-Express 1x: 2
Paměti:
Podporované paměťové technologie: DDR3 SDRAM PC10600, DDR3 SDRAM PC6400, DDR3 SDRAM PC8500, Dual DDR3
Maximální velikost paměti [GB]: 2
Asus P5K3 Deluxe /Premium /WiFi-AP (775, P35 + ICH9R)
Moderátor: Eddward
- flukes
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Asus P5K3 Deluxe /Premium /WiFi-AP (775, P35 + ICH9R)
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
- oskar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ASUS P5K3 deluxe problem
Skusal som tam dat lepsie chladenie , lebo box nic moc a nepasuje tam nic co som mal doma Freezer pro 7 atd ... Dovod je chladenie chipsetu po celom obvode prekaza tam inak super vec to chladenie mate niekto skusenost ake chladenie tam bude pasovat
CPU> Intel Core Quad Q6600 momentalne 3.2Ghz, MB>Asus P5K3 DELUXE WIFI, VGA> N8600GT 256 Asus ,RAM>1GB DDR3 ,HDD WD 160GB sataII 2x , CASE YY-cetus 5602 , Zelman 600W .......
- mitreX
- Nováček
ASUS P5K3 Deluxe WiFi
Ahoj. Mám takový docela zásadní problém s touhle jinak dobrou deskou.
Jde o to, že mi z ničeho nic při startu zahlásí zvukový signál, že nedetekoval grafickou kartu. První co mě napadlo, byla vadná karta. Zkusil jsem teda starši gr. kartu do PCI-E a nastal stejný problém. Nejhorší na tom je to, že pokud kartu vyjmu a vrátím tak systém funguje tak jak má. Po restartu ovšem nastane stejnej problém. Jediný co mě napadlo, jelikož tato deska podporuje CF, osadit druhej PCI-E 16x slot. Tady se problém neobjevil v takové míře. Systém nastartoval bez problémů i po restartu vše funguje jak má, jen sem jednou zaregistroval výskyt gr. artefaktů při startu windows. Problém neřeší ani upgrade/downgrade BIOSu. Nesetkal se někdo s obdobným problémem? A předpokládám, že jediné řešení bude reklamace. Předem díky za odezvu.
Jde o to, že mi z ničeho nic při startu zahlásí zvukový signál, že nedetekoval grafickou kartu. První co mě napadlo, byla vadná karta. Zkusil jsem teda starši gr. kartu do PCI-E a nastal stejný problém. Nejhorší na tom je to, že pokud kartu vyjmu a vrátím tak systém funguje tak jak má. Po restartu ovšem nastane stejnej problém. Jediný co mě napadlo, jelikož tato deska podporuje CF, osadit druhej PCI-E 16x slot. Tady se problém neobjevil v takové míře. Systém nastartoval bez problémů i po restartu vše funguje jak má, jen sem jednou zaregistroval výskyt gr. artefaktů při startu windows. Problém neřeší ani upgrade/downgrade BIOSu. Nesetkal se někdo s obdobným problémem? A předpokládám, že jediné řešení bude reklamace. Předem díky za odezvu.