Příští týden jdu do notebooku viz. nahoře skutečně mně zaujal a chtěl bych se zeptat jestli s ním nema někdo zkušenosti s herním výkonem a tak. docela rad bych na něm spustil Crisys, Bioshock, Assasins Creed a takový ty nadupaný hry samozřejmě to nechci na max ale aby to mnělo takových těch 25-35 fps. jo a ještě bych potom chtěl vymněnit 2GBDDR2 za 4GB vým že to jde ale jak je na tom CPU šel by dat lepší 2,2Ghz? nikdy jsem nemněl notebook tak mně neberte za debila dík,
zde link http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d77514.htm
napište co by se na něm mohlo změnit nebo poraďte něco lepšího kolem těch 35 tisíc
ACER Aspire 5920G-302G16MN
Moderátor: Don
- Gang$taUA
- Nováček
-
- Stricekfido
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Procesor měnit jde ztuha (doma si to ale jen tak neuděláš a v Alze ti to taky neprovedou a co se týče servisu Aceru taky nevím), popravdě nevidím důvod proč to dělat...
Myslím, že za 35 000 moc lepšího neseženeš - možná nějaký nakonfigurovatelný šasi od Compalu (FL90)...
Myslím, že za 35 000 moc lepšího neseženeš - možná nějaký nakonfigurovatelný šasi od Compalu (FL90)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Gang$taUA
- Nováček
-