ACER Aspire 5920G-302G16MN

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Gang$taUA
Nováček
Nováček

ACER Aspire 5920G-302G16MN

Příspěvek od Gang$taUA »

Příští týden jdu do notebooku viz. nahoře skutečně mně zaujal a chtěl bych se zeptat jestli s ním nema někdo zkušenosti s herním výkonem a tak. docela rad bych na něm spustil Crisys, Bioshock, Assasins Creed a takový ty nadupaný hry samozřejmě to nechci na max ale aby to mnělo takových těch 25-35 fps. jo a ještě bych potom chtěl vymněnit 2GBDDR2 za 4GB vým že to jde ale jak je na tom CPU šel by dat lepší 2,2Ghz? nikdy jsem nemněl notebook tak mně neberte za debila dík,

zde link http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d77514.htm

napište co by se na něm mohlo změnit nebo poraďte něco lepšího kolem těch 35 tisíc
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

no na hry je celkem slusny jen by to chtelo 7200 otackovy disk
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Procesor měnit jde ztuha (doma si to ale jen tak neuděláš a v Alze ti to taky neprovedou a co se týče servisu Aceru taky nevím), popravdě nevidím důvod proč to dělat...

Myslím, že za 35 000 moc lepšího neseženeš - možná nějaký nakonfigurovatelný šasi od Compalu (FL90)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Gang$taUA
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gang$taUA »

to maš teda pravdu normalně si zahrat hru ktera zabýra 10 GB to chce velkou trpělivost když si vzpomenu jak dlouho se my načítaly mise v STALKERU na Desktopu.

o tom taky uvažuju si ho hned necham vymněnit za 7.2 škoda že je nedělaj 200Gb a v alze maj zatim jenom 120
Gang$taUA
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gang$taUA »

tak sorry dělaj i 200GB ale za 5000,-? to je už trochu moc
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“