Ahoj, mam ted asi neco malo nez 3 roky stary PC (deska Gigabyte, cislo ted nevim bohuzel, s PCIe 16x, nVidia 5900 a zdroj Eurocase 350W, + dve DVD mechaniky a jeden disk 120GB, Pentium 4 Prescott 3,4 GHz, 1GB RAM DDR2).
Hry moc nehraju, PC mam spis jen na praci a net. Uz se mi to ale stalo vickrat ze jsem si treba pustil na chvili NFS:Most Wanted a po nejake ctvrt hodine se zacal mistnosti linout puch spaleniny, asi diky tomu jak se ten zdroj rozehral (?) a neco tam pali (?), normalne ve Win to nedela. Doufam teda ze to dela ten zdroj. Krome toho vsechno funguje bez problemu. Rozhodl jsem se s tim neco udelat, tedy asi ho vymenit. A to je kamen urazu - moc tomu nerozumim a nevim jakej vybrat, jestli jsou napr. zastrcky univerzalni atd., nikde se mi nepodarilo najit podobne informace. Taky co se tyce vykonu atd.. Nechci uz tenhle vehikl moc upgradovat, pride tam jen uz asi jeden disk a nejaka trosku lepsi graficka karta (myslim lepsi nez tam mam ted).
Diky moc kazdymu za radu!
smrad ze zdroje - prosim o radu
- Daneel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
smrad ze zdroje - prosim o radu
bla bla
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Určitě vyměnit, ten zdroj má dost a moc bych ho už netrápil, může ti sebou vzít celou sestavu.
Kup nějakýho 400W Fortrona, upgrade disku a grafiky (7600, X1950, HD2600) by ještě v pohodě utáh.
Zástrčky jsou universální toho se neboj, akorát pozor na 24-pin na desce, abys nekoupil nějaký starý který má jen 20, ale to se ti u toho Fortrona nestane...
Kup nějakýho 400W Fortrona, upgrade disku a grafiky (7600, X1950, HD2600) by ještě v pohodě utáh.
Zástrčky jsou universální toho se neboj, akorát pozor na 24-pin na desce, abys nekoupil nějaký starý který má jen 20, ale to se ti u toho Fortrona nestane...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Daneel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: