kvalita MB

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

kvalita MB

Příspěvek od dLx »

Dobrý den, v MB se vůbec nevyznám a chtel bych si upgradovat své PC. MB mám takovou: MSI N1996, nevím co umí, tak netusím jestli to je ve správné kategorii. Nicméně bych potřeboval vedět jestli tato MB stačí do budoucna, a jestli je dostatecné výkoná. Děkuji

//edit Wilik - presun z ost. desek
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

To N1996 by melo znamenat neco jinyho nez model. (Rok vyroby? Rok zacatku vyroby?)

Co mas za PC?
a najdi si opravdovy nazev desky. :wink:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

jsem ted rozdelal Pc a jediny dalsi co tom je :MS-7301,VER: 1.0 , v papirech o desce nic neni a dalsi info nevím kde na ní dohledat
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Tvá deska je, s odpuštěním, jebka na Via P4M890 chipsetu, která se vyráběla především jako OEM pro velkovýrobce levných "značkových" kompů typu Packard-Bell apod.
Tyto desky se obvykle vyznačují vykleštěným BIOSem, kde si o nějakém, byť teoretickém, přetaktu můžeš nechat zdát.
Podporuje sice Core2Duo procesory, ale deklarovaná podpora DDRII pamětí 400/533/667 MHz dává tušit, že nové procesory se 1333MHz sběrnicí neřkuli nadcházející 45nm Penryny papat nebude.
Ano, deska tohodle typu (nejen MSI, ale i ASUS apod.) se dá sehnat kolem 950Kč s DPH, ano, má integrováno vše (grafiku S3 :) ), ano, na levný kancelářský komp zcela bez námitek.
Ale ne pro herní stroj, ne pro možnost overclocku, ne pro budoucí upgrade. Stačí?
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

ale tak jo, stačí, stačí mi na cod2 220 stálejch FPS, na hry mi to vyhovuje...jen sem chtle vedet jestli se tam da dokoupit casem novy proscesor a ramky, tak ok, thx za info
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

mám tam 1GB RAM,ATI RADEON X1950Pro 512MB,P4 3.00 GHz a i na stalkera na nizšá střed to stačí dost solidně.....tak jak to mám chci jen torchu ještě víc zvýšit výkon toho mého PC, tak co by bylo nejvýhodnější ? aby to slo taky na tu desku
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Pořiď do toho Core2Duo procesor, i na 1,83GHz bude výkonnější, než tvůj stávající P4 i kdybys ho natočil na 4 giga (jako že nenatočíš), ale bacha, nějaký ze starších typů s 800MHz sběrnicí. Nelenil bych ani přidat druhý gigabajt RAMky, kór při dnešních cenách.
Jinak, co se týče upgradu, asi konečná, výkonnější grafickou kartu bych do toho považoval za docela hřích....
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“