VirtualDub - Stats File not found (následuje error -1)
- kybrex
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VirtualDub - Stats File not found (následuje error -1)
Vždycky mi VirtualDub fungoval, ale teď, když spustím twopass kompresi videa (Xvid), tak to udělá první průchod a při začátku toho druhýho mi to vyhodí, že "stats file not found" a následuje chyba (kód chyby -1) a že VirtualDub nemůže začít s kompresí, protože tato operace není podporovaná.
Nevíte prosím někdo, co s tím? 
CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250
NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Re: VirtualDub - Stats File not found (následuje error -1)
S Virtualdubem jsem už dlouho nepracoval,ale co se týče dvouprůchodové komprese vide,tak ta fungovala znamenitě v aplikaci Dr.Divx.kybrex píše:Vždycky mi VirtualDub fungoval, ale teď, když spustím twopass kompresi videa (Xvid), tak to udělá první průchod a při začátku toho druhýho mi to vyhodí, že "stats file not found" a následuje chyba (kód chyby -1) a že VirtualDub nemůže začít s kompresí, protože tato operace není podporovaná.Nevíte prosím někdo, co s tím?
Nezmiňuješ se tu o technické povaze vstupního materiálu.Zkusil bych se zapátrat po informacích na netu,přes "help"-"virtualdub online"-frequently asked questions".Je možné,že tvoje kodeky,které máš instalované v PC,nepodporují dvouprůchodovou kompresi videa.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: VirtualDub - Stats File not found (následuje error -1)
Já používám VirtualDubMod, má pár vylepšení oproti klasickému VirtualDubModu. Hlavne v oblasti zvuku teda.kybrex píše:Vždycky mi VirtualDub fungoval, ale teď, když spustím twopass kompresi videa (Xvid), tak to udělá první průchod a při začátku toho druhýho mi to vyhodí, že "stats file not found" a následuje chyba (kód chyby -1) a že VirtualDub nemůže začít s kompresí, protože tato operace není podporovaná.Nevíte prosím někdo, co s tím?
K Tvému problému: Potřebujem více info, hlavě jak a co si nastavoval, já v VDM koduju multipasem hlavne do DivX ale i Xvid mi v pořádku fungoval, napis jak si postupoval a jak to máš nastaveno hlavně! Zkus skenovat video stopu na chyby, aspon VDM to tak má ..
- kocourleo
- Začátečník

Nedals místo "Twopass - 1st pass" omylem "Single pass" a po něm pak Twopass - 2nd pass? To by nevytvořilo soubor stats a tím by neměl druhý průchod z čeho vycházet.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518