Blbne vypalovačka
- Martin02
- Nováček

-
Blbne vypalovačka
Ahoj, měl jsem v PC pár virů a od té doby mi začalo podivně blbnout vypalování. Např. v Neru jsem viděl, že jsem vypálil celý film, ale přitom tam byla jen půlka. Teď např. mi nejde v Neru vypalovat vůbec (nebere media), ale když třeba ripuji dvd z orig. přez DVD Shrink tak mi to z něj vypálit jde v pohodě i na ty media co nesli v Neru. Zkoušel jsem i jiné verze Nera, ale furt to samé. Kámoš mi říkal, že to může být nějakej vir. Může to tak být ? Za každou radu děkuji.
- Jackal
- Mírně pokročilý

Odinstaluj Nero, pročisti registry a znovu nainstaluj. Potom se podívej jaký máš na vypalovačce firmware, poku je novější, tak si ho stáhni. Vyzkoušej jiné vypalovací programy, já mohu doporučit Ashampoo Burning Studio 7. 
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan