Tu je IMG

Dirk Dygler píše:Teda ten procak ma fakt prekvapil !!! Necakal by som, ze procesor je znacky AMD a bol vyrobeny firmou Intel, ale verim tomu, lebo uz som nieco take pocul. Moj nazor je, ze je to mozne !!!

...ale to pak vede k zamysleni nad tim jak je to z nVidii a ATI ...JanoF píše:Ale uz len toto dokazuje to ze AMD vzniklo vdaka INTLU a to len koli tomu aby mal konkurenciu...a mozne to je

moze byt ale tu AMD a INTEL to je uplne jasne Intel potreboval konkurenciu a chcel sa prinutit vyrabat lepsie a lepsie veci tak vytvoril AMDRakosni(CZ)ek píše:...ale to pak vede k zamysleni nad tim jak je to z nVidii a ATI ...JanoF píše:Ale uz len toto dokazuje to ze AMD vzniklo vdaka INTLU a to len koli tomu aby mal konkurenciu...a mozne to je
.... ale tam je to taky jasne, vsecko sou to cerine spolecnosti 3Dfx

pssst, to je spiknuti, za vsechno muzou ufouni, ale nerikejte to nikomuunnamed píše:chlapi nebudte smiesny mi prosim vas vysvetlite aky vyznam by malo vytvarat si konkurenciu![]()
![]()
pokial viem tak firmy vetsinou konkurenciu likvisuju a nie je vytvaraju
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... 
Absolutne suhlasim, ved napokon, naozaj keby nebolo Intlu, AMD by sa sotva postavilo na nohy a dostalo by sa do dnesnej podoby. Nieco na tom bude, kto vie ako to naozaj bolo. Myslim ze nikto z nas nevie a kazdy si len domysla, lebo taketo veci sa na verejnost urcite ani nedostali, AMD muselo dat poriadne prachy, aby im Intel poskytol napad a s tym sa nechvali !!!Anonymous píše:Aj tak to cele je o tom, ze AMD zacinalo ako uplna nula ked museli brat patenty od Intlu a v dnesnej dobe aj ked sice je AMD uz trochu na tom lepsie, aj tak je stale oproti INTLU nula. S tou konkurenciou je pravda ze skor ju firmi likviduju, ale nebyt pred 22 rokmi Intlu, ktory poskytol patenty a napady AMD, dnes by AMD neexistovalo, lebo by krachlo uz pri ich vzniku.