notebook acer a obnova z disku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
marao
Červená karta
Červená karta

notebook acer a obnova z disku

Příspěvek od marao »

prosím nevíte někdo jak jinak obnovit data z disku zkratka alt+f10 mi nejde není nato nějaký jiný příkaz nebo jak tento příkaz rozchodit?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: notebook acer a obnova z disku

Příspěvek od Dzin »

marao píše:prosím nevíte někdo jak jinak obnovit data z disku zkratka alt+f10 mi nejde není nato nějaký jiný příkaz nebo jak tento příkaz rozchodit?
Jakej to je NB? Dej nám přesněší info. Koukni do manuálu, kdyžtak ho stáhni z netu ze stranek Aceru.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
marao
Červená karta
Červená karta

Re: notebook acer a obnova z disku

Příspěvek od marao »

Dzin píše:
marao píše:prosím nevíte někdo jak jinak obnovit data z disku zkratka alt+f10 mi nejde není nato nějaký jiný příkaz nebo jak tento příkaz rozchodit?
Jakej to je NB? Dej nám přesněší info. Koukni do manuálu, kdyžtak ho stáhni z netu ze stranek Aceru.
je to tm4600wlmi

právě nevím jestli jsem neodinstaloval nějakou tu funkci nebo není to závislé na nějakém tom programu od aceru
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Myslíš obnovení z hide partiton nebo recovery CD? Koukni do manuálu, měl bys ho mit na hdd nebo jak sem psal ho stáhni z netu..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

acer uz ma hodne dlouho jen Hiddde partion .. nevypl sis to v biosu ? ja jen za ja to tam vyple mam.a pokud ti to nefunguje je mozne ze se ti ta hidden partion poskodila - je to vcelku bezna vec.
Tiger Lake ES 0000 8c/16t 4.7Ghz, Erying H570, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+48gb RAM+7800XT , ITX all on Air
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“