WD1600JS uplne "zmizel"
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
WD1600JS uplne "zmizel"
Caute lidi,potreboval bych radu ohledne vyse zminovaneho disku.
Zmizeni se projevovalo jiz drive a to tak ze:
Disk se normalnim chodu PC odpojil v Total Commanderu byla videt pouze cela struktura slozek ovsem prazdna.Pomohlo az vypnuti PC,odpojeni Sata kabliku,znovuzapojeni.
Pak se s diskem dalo normalne pracovat az do dalsiho "zmizeni".
Tohle posledni tyden uz neplati.Disk je videt pouze v biosu a spravci zarizeni.
"Tento pocitac" uz disk vubec nezobrazi.
Nejaka rada co s tim ? Zakladni deska ASUS A7N8X-E Deluxe
Disk se normalnim chodu PC odpojil v Total Commanderu byla videt pouze cela struktura slozek ovsem prazdna.Pomohlo az vypnuti PC,odpojeni Sata kabliku,znovuzapojeni.
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: WD1600JS uplne "zmizel"
A co rika sprava disku?Spooky KT2 píše:Caute lidi,potreboval bych radu ohledne vyse zminovaneho disku.
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta rika toto :
Kód: Vybrat vše
http://www.imagehosting.com/show.php/1273155_spravadisku1.jpg.html- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Takže tam figuruje jako Disk 1 Dynamický odpojený? Připojit z kontextového menu (na pravé tlačítko myši) nejde?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mas na mysli aktivovat ? = Operace nebyla dokoncena.Dalsi informace o chybe naleznete v protokolu udalosti systemu.
Pokud je to tohle :
tak z toho moc moudrej nejsem ...
Pokud je to tohle :
http://www.imagehosting.com/show.php/1273241_log1.jpg.html- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
detail zrejme bude tohle
http://www.imagehosting.com/show.php/1273255_log2.jpg.html- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Nemáš volný jiný SATA port na MB?
Řešil jsem teď problém se SATA diskem WD 250GB na Asus P4C800E-Deluxe. Windows XP zničehonic často spouštěly při startu Scandisk. HDD četl rychlostí 2 MB/s! Po připojení na jiný SATA port byla rychlost normální cca 56 MB/s. Pořídil jsem nový SATA disk Seagate 320 GB a ten jede i na původním portu a s původním kabelem normálně kolem 56 MB/s.Taky je to záhada.
Řešil jsem teď problém se SATA diskem WD 250GB na Asus P4C800E-Deluxe. Windows XP zničehonic často spouštěly při startu Scandisk. HDD četl rychlostí 2 MB/s! Po připojení na jiný SATA port byla rychlost normální cca 56 MB/s. Pořídil jsem nový SATA disk Seagate 320 GB a ten jede i na původním portu a s původním kabelem normálně kolem 56 MB/s.Taky je to záhada.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes zkouseno na kamosovo PC.Vysledek da se rict podobnej jako u me
rozdil pouze v tom ze se u kamose hlasi [kupodivu] jako cizi ...
Pokud je tam vadnej blok co s tim ?Oprava ?
rozdil pouze v tom ze se u kamose hlasi [kupodivu] jako cizi ...
http://www.imagehosting.com/show.php/1278046_sprava3.jpg.html- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Co znamena prevest na klasicky NTFS ?Ja ho samozrejme na ntfs provozoval ...Akorat nevim jestli na klasickympetr_ píše:co ho převézt na klasický ntfs ?ms to sice ofic. nepodporuje, ale stačí alá změna v flavičce fs.zkoušeno.
Co partition magic,pomuze nejak ?Co treba prevest na FAT32 a pak zpatky na NTFS ?
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak disk jsem odnesl k nasemu IT spravci,pry je chyba v tom ze je disk dynamicky ...Ovsem data nevi jak z neho dostat [nevi ci nechce].
Reseni
1.Prevest disk na aktivni,ale to chce format disku [ztrata dat].
Muzete mi nekdo potvrdit moji domnenku ze dokazu nejakym programem po formatu data dostat zpet ?Nejaky recovery ?
2.Kdyz jsem si hral s programem Test disk, tak jsem pres nejakou volbu normalne prochazel slozky ktere na disky jsou... Dokazu takto data prenest na jiny disk ?
Dik za rady.
Reseni
Muzete mi nekdo potvrdit moji domnenku ze dokazu nejakym programem po formatu data dostat zpet ?Nejaky recovery ?
2.Kdyz jsem si hral s programem Test disk, tak jsem pres nejakou volbu normalne prochazel slozky ktere na disky jsou... Dokazu takto data prenest na jiny disk ?
Dik za rady.
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkus sw getdataback pro NTFS jestlitam byl puvodne NTFS. V trial verzi neni problem zjistit jesli to z tama dostanes nebo ne.Spooky KT2 píše:Tak disk jsem odnesl k nasemu IT spravci,pry je chyba v tom ze je disk dynamicky ...Ovsem data nevi jak z neho dostat [nevi ci nechce].
Reseni
Dik za rady.
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: