TEKUNI 5.1 - NEJDE CENTER
Moderátor: CageJ
- hizinko
- Nováček

-
TEKUNI 5.1 - NEJDE CENTER
caute, mam zvukovu kartu Sound Blaster Live! 5.1 Digital, 16 bit, Dolby Digital 5.1 Technology, EMU 10K1, Digital Signal Processor, EAX Audio Technology a dobre repraky Tekuni 5.1, mam problem, ze vzdy ked zvysujem alebu znizujem hlasitost tak nejdu vsetky repraky, vzdy sa najde nejaky co nejde a musim hladat urcitu hlasitost pri ktorej hraju vsetky repraky, dneska som sa v tom rypal, stahoval nove ovladace - ale ani jeden nesiel nainstalovat, vypisalo mi ze sa nenasla v mojom pocitaca ziadna Sound Blaster karta, tak som vybral celu zvukovku z kompu a dal naspat, ale teraz mi nehra center, pri zvukovej skuske ide ale windows ho vobec neberie proste, preinstaloval som aj windows a stale to robi, funguje jedine vtedy ked pomenim par nastaveni v ac3 filtri ale tie nastavenia mi nevyhovuju, ked zvolim Dolby Surround(to co som maval pred tym nez som vybral zvukovku) tak teraz uz center nehra, nerozumiem tomu a uz som zufaly neviem co s tym mam robit, pomozte prosim...inak a nemohla sa ta karta poskodit ked som ju vyberal a daval naspat??ale si myslim ze to by nesiel vobec center ani pri skuske alebo vobec by zvuk nesiel