zmena portov
Moderátor: Don
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zmena portov
mam mensi problem si chcem po internete zahrat AOEII ale som az firewallom ku ktoremu sa nedostanem AOEII nejde lebo komunikuje cez urcite porty ktore mi FIREWALL nepusti neviete niekto ako sa da niejako programu konkretne AOEII prikazat aby komunikoval cez ien porty
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
IP Tunel je speciální dedikované spojení 2 uzlů, které umí zapoudřit libovolnou komunikaci. Prostě si to představ jako černou skříňku do které na jedné straně napceš cokoliv chceš protlačit (libovolný protokol), ona to nějak zabalí a na druhé straně to druhá černá skříňka vybalí a předá vyšším síťovým vrstvám, které vůbec netuší, že to k nim nedolezlo nativním způsobem, ale tímhle trickem.unnamed píše:co je IP tunel
No nicméně mám dojem, že v tomto případě to takhle nepude. Asi težko ovlivníš co je na druhé straně (tj. na straně serveru kam se připojuješ).
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- -=aNgEl=-
- Nováček

Re: zmena portov
Stiahni z netu Fpipe jednoduchy program ktory dokaze redirektnut portyTommi píše:mam mensi problem si chcem po internete zahrat AOEII ale som az firewallom ku ktoremu sa nedostanem AOEII nejde lebo komunikuje cez urcite porty ktore mi FIREWALL nepusti neviete niekto ako sa da niejako programu konkretne AOEII prikazat aby komunikoval cez ien porty
napr:
fpipe -l 53 -s 53 -r 80 192.168.1.101
presmeruje port 53 na port 80 a na danu Ip adresu
port 80 je http ten by si mal mat povoleny