potreboval by som poradit ohladom vyberu reproduktorov. Potrebujem kupit druhe repro kedze byvam na 2 miestach.
Doma mam Creative M80, bohuzial M80tky sa uz zohnat nedaju, takze potrebujem nejaku alternativu. Cena by mala byt do 4000Sk, ked budu stat menej, tak sa vobec nenahnevam. Zvukovy prejav by mi kludne stacil ako spominane M80tky ale keby bol lepsi, tak by to nevadilo
Hudobny zaner, na ktory budu urcene je metal, od symfonickeho, progresivneho az po black.
Co sa tyka beznych subwooferov co som mal moznost pocut niekolko logitechov do 2500Sk, tak nic take neberiem. Nepotrebujem aby to susedovi vybijalo okna, skor nech je zvuk aky ma byt, kopak nech znie ako TUC a nie TUUUUUUUUUUUUUUC
Rady ako "Kup si Logitech X-230, ja ich mam hraju super." nepotrebujem, pretoze viem, ze hraju hnusne.
Takisto nechcem GENIUS SW 5.1HF 5000 ako mi uz par ludi radilo. To su repro, ktore su tak maximalne na vybijanie okien, hry a filmy. Pocul som ich u viacero znamych a na hudbu je to strasne. Pocul som aj GENIUS SP-HF1250K 2.0 ale zvuk prisernost.
Celkovo by som sa rad vyhol Geniusom, "lacnym" Logitechom a "lacnym" Creativom. Troska zatial co som pocital po nete, tak mozno by sa nasli vhodne Altec Lansing.
A este by som sem vsunul nakup zvukovej karty. Momentalne pouzivam k M80 Audigy 4. Zvuk mi postacuje. Co sa tyka ale druheho PC, tak tam sa hry hrat nebudu, takze nemusim riesit EAX a ine creative vtakoviny, tak by som chcel poradit nejaku zvukovku kvalitnu do 2000SK +-. Xfi nechcem. Popripade este riesenie kupit kvalitnejsiu mATX dosku, ktora ma integrovanu zvukovku dobrej kvality, ak taka vobec je (Realtek AC 97 a podobne naozaj nestaci)
Dik moc