Zdravim
Mam mensi problem s nejnovejsimi catalysty, klasicky je nainstaluju(odinstalace starych catalystu, restart, instalace novych, restart), jenze pokud se pokusim spustit nejakou aplikacy ktera vyzaduje HW akceleraci (D3D,opengl) jako aplikace vyhodi chybu s tim ze moje karta danou akceleraci nepodporuje (popripade zahlasy ze mam pixel a vertex shadery 0).... S catalysty 7.8 a niz je vse ok ale s 7.9 - 7.10 uz ne...
Radeon 9600 XT a Catalyst 7.9 - 7.10
Moderátoři: morke, Walker1134
- Mag1cWalker
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- husky14
- Začátečník

-
- pavelmoje
- Nováček

- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
Nechtělo se mi kvůli toho zakládat nové téma a tak se ptám tady i když je to trochu mimo mísu.
Nevíte někdo jak sprovoznit Visty na R9600? Zkoušel jsem catalysty 8.1 a 7.10 pro Visty a nic. Píše to něco, jako že není nainstalovaný žádný Hardware Ati. Kdyby měl někdo třeba il ink na nějaké funkční ovladače, byl bych vám moc vděčný. Jinak závada se projevuje tak, že Vitovský grafický index je přesně 1 a cukají se i miny. Nebo je to tím že prostě na tomhle Visty nerozjedu?
No nic, díky každému za radu.
Nechtělo se mi kvůli toho zakládat nové téma a tak se ptám tady i když je to trochu mimo mísu.
Nevíte někdo jak sprovoznit Visty na R9600? Zkoušel jsem catalysty 8.1 a 7.10 pro Visty a nic. Píše to něco, jako že není nainstalovaný žádný Hardware Ati. Kdyby měl někdo třeba il ink na nějaké funkční ovladače, byl bych vám moc vděčný. Jinak závada se projevuje tak, že Vitovský grafický index je přesně 1 a cukají se i miny. Nebo je to tím že prostě na tomhle Visty nerozjedu?
No nic, díky každému za radu.
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB