Typy na úprvu registrů XP SP2
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jkmaxfli
- Začátečník

Typy na úprvu registrů XP SP2
Ahoj.Ptám se zda někdo poradí jak lépe využít úpravu v registrech,nějakou vychytávku,nastavení,která pomůže v čemkoli,co by bylo jen k dobrému.

- Ramirez
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som sa s registrami radšej nehral, väčšinou to nestojí za to. Lepšie sa mi vidí použiť programy určené na optimalizáciu XP-čiek. Ale ak si nedáš poradiť, tak sa skús opýtať googlu. Ak ťa v skutočnosti zaujíma optimalizácia Windows XP a nemusí to byť len cez registre, tak je celkom dobrá stránka tu.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
osobne si spis uvaz moznost nlitu a pote doupravit ruzne volby co on neumi.os se da slusne zoptimalizovat. pekne navody a rady jsou na http://www.msfn.org/ . upozornuju te ale, ze pokud nevis co delas, budes mit drive nebo pozdeji s windowsama problemy
. ja vetsinou delam znamejm instalace primo na miru.zatim si nikdo nestezoval, system je krapitek rychlejsi, nezabira tolik mista na hdd a navic smazavam otravnosti ala "pocitac muze byt napaden" atd. zacni proctenim msfn a potom neco zkus 
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: