Doporuceni nove televize
Moderátor: maXXmilian
- Lee
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Doporuceni nove televize
Zdravim,
chtel bych vas pozadat o pomoc s vyberem nove TV. Zamlouva se mi tahleta, jestli byste ji mohli ohodnotit, moc se v tom nevyznam.
Moje pozadavky jsou:
-107cm uhlopricka
-plazma
-moznost pripojit k pc, ps3 hrat v plnem rozliseni
+dobre by bylo, kdyby mela dobre zorne uhly
Dekuji
chtel bych vas pozadat o pomoc s vyberem nove TV. Zamlouva se mi tahleta, jestli byste ji mohli ohodnotit, moc se v tom nevyznam.
Moje pozadavky jsou:
-107cm uhlopricka
-plazma
-moznost pripojit k pc, ps3 hrat v plnem rozliseni
+dobre by bylo, kdyby mela dobre zorne uhly
Dekuji
- Nick2
- Nováček

-
- Lee
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-
Plazmu s takym rozlisenim zozenies extremne tazko. Respektive nijak. Uz LCD TV s 1080p su relativne drahe, a drviva vacsina plaziem ma iba rozlisenie 1024x768.Lee píše:Tim hranim v plnem rozliseni myslim 1920x1080, coz je Full HD tusim. S tim dotazem cos napsal ti neporadim, jelikoz tomu moc nerozumim.
A co som videl, tak Full HD plazmy zacinaju na 50 palcoch a cenach okolo 100 tisic Sk s DPH. I HD Ready plazmy je problem zohnat.
A pre PC/PS3/XBOX nic ine ako LCD nesmies brat. Plazma na hry nie je vobec vhodna.
- faugusztin
- Začátečník

-
Otazka nie je tak, ze "proc neni dobra". Ale o vhodnosti.Lee píše:Dekuji, smim se zeptat proc neni plazma dobra pro pc/konzole?
Tak jsem se dival a tohle taky nevypada spatne.
Uz len u rozlisenia je obrovsky rozdiel - 1024x768 (4:3) u drvivej vacsiny plaziem alebo 1366x768 (16:10) u LCD TV. A prepocet obrazu vo formate 4:3 na 16:9 nie nic prijemne.
- faugusztin
- Začátečník

-
U kazdeho LCD TV skontroluj, ci podporuju pripojenie PC cez HDMI. Niektore starsie Samsungy umoznovali pripojenie PC iba cez VGA, kolega si ale kupoval Samsung teraz a ten uz toto obmedzenie nemal. Najlepsie je si to kuknut v manuali, ktory stiahnes ako PDF z ich stranky.Lee píše:Dekuji, smim se zeptat proc neni plazma dobra pro pc/konzole?
Tak jsem se dival a tohle taky nevypada spatne.
- Nick2
- Nováček

-
Full HD plazma je třeba tato: http://www.videoplaneta.cz/d/panasonic-th-42pz700e/
- cena neni zas o tolik vyssi nez u nahore zminovane s 1024x768
- jak to je ale s temi vstupy pro pc netusim..
osobne bych vzal na tv + pc + ps3 nejakou lcd 37" Full HD - ceny jsou uz pod 40 tis.
- cena neni zas o tolik vyssi nez u nahore zminovane s 1024x768
- jak to je ale s temi vstupy pro pc netusim..
osobne bych vzal na tv + pc + ps3 nejakou lcd 37" Full HD - ceny jsou uz pod 40 tis.
- Lee
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nick2
- Nováček

-
myslis tento, na ktery si daval odkaz?: http://www.alza.cz/37-lcd-tv-samsung-le ... d75460.htm
tak ten bych ti, pokud chces hrat ve full na ps3, klidne doporucil koupit (ikdyz jsem ho v provozu vlastne nevidel
, zajdi na nej mrknout nekam do prodejny..). btw. odkaz jsem poslal i kamaradovi, co chce za nedlouho koupit lcd samsung do cca 30 tis. (toto je sice nad, ale ceny furt padaj, treba bude ochoten dat i vic,...)
tak ten bych ti, pokud chces hrat ve full na ps3, klidne doporucil koupit (ikdyz jsem ho v provozu vlastne nevidel
- faugusztin
- Začátečník

-
Ak je to ten Samsung LCD TV, tak za full HD je to asi dobra cena (ja som si kupoval uz davnejsie LG HD Ready za 38 tisic Sk s DPH, aj ta je super).Lee píše:Ano tak podporu pro pripojeni PC pres HDMI ma. Zda se vam tenhle televizor dobry v pomeru cena/vykon? Nerad bych udelal spatky krok s vyberem neceho draheho.