Problém - Corsair DIMM 2048MB DDR II 1066MHz TwinXXM2S-8500

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Bery32
Nováček
Nováček

Problém - Corsair DIMM 2048MB DDR II 1066MHz TwinXXM2S-8500

Příspěvek od Bery32 »

Dobrý den, nedávno jsem si koupil nový počítač vše v pohodě než jsem spustil jakoukoliv hru. Vždy se to aspon 2x za den seklo - tvrdý res. Zkoušel jsem to otestovat přez prime95 a vždy to jelo tak 20 min+- a fatal error. Nevim co s tím, myslím si že bude problém s nastavením v BIOSU, ale do toho se moc rejpat nechci. Předem díki.
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Zkus projet ramky Memtestem, popř reklamuj
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

deska? myslim typ :)
Bery32
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bery32 »

grafika:Gainward 8347-Bliss 8800GTS Golden Sample 320MB, PCI-E
procesor - Intel Core2 Duo E6750 2,66GHz 4MB 1333MHz 775pin BOX
základní deska - Asus P5N-E SLI - nForce 650i

Jo a jednou za čas se to samo restartuje no :/
Bery32
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bery32 »

Tak právě jsem to otestoval memtestem a netrvalo ani pár minut a chyba: Memory error detected! Cpying between 1eb0820 and 1eb06ea did not result in accurate copy..... Tak a co teď s tím ? .)
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Reklamace....
ChocoTux
Nováček
Nováček

Příspěvek od ChocoTux »

zdarec no mám asi podobný problém, pls když se ti to sekne při hře tak ti zůstane obraz?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Spíš než reklamaci bych první zkusil pamětem trochu přidat napětí. Tak +0.1-0.3V
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
ChocoTux
Nováček
Nováček

Příspěvek od ChocoTux »

no hele nejsem si jistej jesli je to v tech ramkach, mám úplně totožný problém ale když si přes memtest vyzkouším ramky, mám tam 12000 % a žádná chyba
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

ChocoTux píše:no hele nejsem si jistej jesli je to v tech ramkach, mám úplně totožný problém ale když si přes memtest vyzkouším ramky, mám tam 12000 % a žádná chyba
Hmm ale já nemám věštěckou kouli abych znal zbytek sestavy, a pokud je memtest ok tak je chyba jinde.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
ChocoTux
Nováček
Nováček

Příspěvek od ChocoTux »

však já nic neříkám ale myslím že je zbytečné reklemovat ramky a jestli se nepletu tak když se hrabeš v nastavení ramek tak už je nemůžeš reklamovat
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

ChocoTux píše:jestli se nepletu tak když se hrabeš v nastavení ramek tak už je nemůžeš reklamovat
Pleteš. ;-) Třeba A-DATAtkám v EE verzi musíš ručně nastavit myslím 2.1V místo standartních 1.8V, protože jinak pojedou 800MHz CL5 místo CL4.
ChocoTux
Nováček
Nováček

Příspěvek od ChocoTux »

aha tak to jo ale když budeš taktovat tak ztrácíš záruku ne?
Bery32
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bery32 »

Mno zkusil jsem memory voltage zvýšit na 2178 v, celý den to jelo v pohodě, zapnu to další den a asi hraju tak jednu hodinu a za tu dobu se to 6x seklo + 1x samo restartlo, kua jebat na to. Obraz vše zůstane jen se prostě sekne zvuk a myš a prostě všechno = tvrdý res
Odpovědět

Zpět na „Paměti“