Problém - Corsair DIMM 2048MB DDR II 1066MHz TwinXXM2S-8500
- Bery32
- Nováček

-
Problém - Corsair DIMM 2048MB DDR II 1066MHz TwinXXM2S-8500
Dobrý den, nedávno jsem si koupil nový počítač vše v pohodě než jsem spustil jakoukoliv hru. Vždy se to aspon 2x za den seklo - tvrdý res. Zkoušel jsem to otestovat přez prime95 a vždy to jelo tak 20 min+- a fatal error. Nevim co s tím, myslím si že bude problém s nastavením v BIOSU, ale do toho se moc rejpat nechci. Předem díki.
- Bery32
- Nováček

-
- Bery32
- Nováček

-
- ChocoTux
- Nováček

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Spíš než reklamaci bych první zkusil pamětem trochu přidat napětí. Tak +0.1-0.3V
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- ChocoTux
- Nováček

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Hmm ale já nemám věštěckou kouli abych znal zbytek sestavy, a pokud je memtest ok tak je chyba jinde.ChocoTux píše:no hele nejsem si jistej jesli je to v tech ramkach, mám úplně totožný problém ale když si přes memtest vyzkouším ramky, mám tam 12000 % a žádná chyba
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- ChocoTux
- Nováček

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Pleteš.ChocoTux píše:jestli se nepletu tak když se hrabeš v nastavení ramek tak už je nemůžeš reklamovat
- ChocoTux
- Nováček

-
- Bery32
- Nováček

-