Multifunkční tiskarna

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Kimitech
Nováček
Nováček

Multifunkční tiskarna

Příspěvek od Kimitech »

Zdravim,chci si koupit multifunkčni tiskarnu v ceně do 3tis.

Hodně sem se dočetl chvály na Canon MP520,ale ten momentalně neni nikde skladem za cca 3tis.

Tak jsem se poohlídl po teto tiskarně : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40281

popřipadě jakou b yjst emi doporučili,aby byly cartridge co njelevnější a nejdele vydržely ..... prostě nějakou dobrou ,spolehlivou a kvalitni tiskarnu do max.3000Kč.
CPU : Sempron AM2 2800+,MB : MSI K9VGM-V ,RAM : 512MB ddr2 677 , VGA : ASUS X1600Pro TD Mechaniky : LG GSA 4167b, Zdroj: 350W , Repro : Encore 4.1 (hraje squěle) .
Kimitech
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kimitech »

tak co,to mi nikdo nedokaže poradit kterou z těch dvou teda vzít a proč ? Ktera ma nižší naklady na provoz apodobně ? :oops:
CPU : Sempron AM2 2800+,MB : MSI K9VGM-V ,RAM : 512MB ddr2 677 , VGA : ASUS X1600Pro TD Mechaniky : LG GSA 4167b, Zdroj: 350W , Repro : Encore 4.1 (hraje squěle) .
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

A proč by nebyla?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J0W0000EWG
Stojí lehce nad 3,to není problém.Pokud by ses za každou cenu chtěl vejít do 3 tis.,tak vem MP 510,to je to samé,akorát trochu pomalejší.Hlavně žádný Epson ani HP,Canony jsou v této třídě bezkonkurenčí-jak kvalitou tisku,tak náklady na něj.
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

pred 3 dny sem koupil Canon MP610 a su nadmiru spokojen avsak cenove je to o neco vic jak ta 520 co planujes.

A co se tyce EPSONu tak do tehle znacky uz nikdy nepudu pac se mi za cely tyden neustaleho hledani ovladacu pro 64bit Visty a volani na tech support fora nepodarilo rozchodit Epson RX620. Ani jeden ovladac z Epson oficialnich stranek proste nesel at sem delal co sem delal.
Jeste ze nemela ani rok a dobre se mi ji podarilo prodat, takze sem doplatil niakych par stovek a mam uz vyse zminovane multifunkcni zarizeni. A hlavne je to novy model + se da hezky uzavrit to takoveho hranolu, takze se do ni ani neprasi. :wink:
Kimitech
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kimitech »

Tak mám objednanou MP510-ku ,doufám že budu spokojen
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“