ATI Catalyst Control Center

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Zabral68
Začátečník
Začátečník

ATI Catalyst Control Center

Příspěvek od Zabral68 »

Zdarec všem na Fóru!
Mám na Vás dotaz. Vlastním TV Kartu abych si mohl přehrávat různé filmy z Compu i na mé TV. Používám k tomu ATI Catalyst Control Center. Donedávna mi to šlo OK dle mého nastavení. Tzn., že když jsem spustil jakýkoliv film či video na mém compu a poté přepll na TV do AV režimu, tak hrál Film současně na Compu i na TV.
Ale co se nestalo. Už asi Měsíc tomu už tak není. Když chci spustit jakýkoliv film z Compu na TV musím ho myší virtuálně přetáhnout do TV. Pak na TV kliknu 2x myší, aby byl film v plné velikosti a dám play. Chtěl bych ale, aby tomu bylo jako dřív. Tzn, že mi bude hrát film na Compu i na TV. A ještě k tomu mi nejde přetáhnout jakékoliv pevné DVD na TV. Filmy uložené na Compu jdou.

Takže na závěr bych to shrnul :

1. Chtěl bych, aby mi opět hrál jakýkoliv film z Compu a jakékoliv vložené DVD do Compu po zapnutí filmu automaticky i na TV(AV režim).
Donedávna mi to šlo v poho. Možná jsem něco omylem navolil v nastavení ATI Catalyst Control Center. Zkoušel jsem různé varianty, ale bez úspěchu.

Poradíte někdo jak na to?

Předem díky za odpovědi.

:( :( :(
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“