Hoj, chci si prevedst LP a kotouce do MP3. Muj plan je takovy, ze pomoci GoldWave vytvorim jeden velky soubor.
Problem je, ze bych ten soubor pak potreboval rozstrihat na jednotlive pisnicky, myslite ze to pujde nejak zautomatizovat?
Strih zvuku na jednotlive pisnicky
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Strih zvuku na jednotlive pisnicky
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Já jsem jednoho času dělil jeden douhý set DJ a bylo to docela složité,protože tam nebyly žádné pauzy (rozuměj tichá místa),takže jsem si vypsal časy na papír a tam kde se zhruba skladby lámaly,jsem je rozdělil.Pracoval jsem v Nero Wave editoru.Pokud tam máš pauzy,jako že asi ano,poznáš to podle křivky v hlasitosti,když celý set načteš a rozdělení by pak nemělo být problém ani manuálně.Jestli je tam automatická funkce na rozdělení podle detekce tichých míst nevím-pak by to byla úplná hračka.Záleží na tom,kolik toho chceš převádět.Nemělo by to být moc práce ani kdybys to dělal manuálně.Vyzkoušej ten Nero Wave editor.
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: