Project: EASY-tuning by Winters

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Project: EASY-tuning by Winters

Příspěvek od W!nters »

Zdrawim.. pustil jsem se do sveho case EUROPAPIRU

normal eruropapir
Obrázek

predek po mensi uprave(zdaleka nedodelano)
Obrázek
Obrázek

bocnice(to nastrikani je jen zkusebni..a jestli tam bude ta dira taky nevim..budu cekat na ohlasyú) :-D
Obrázek

case v celku..(hruby nahled na to jak to zhruba bude vypadat)
Obrázek
Obrázek

je to muj prvni case tak snad nebude tak velka kritika..rikejte jak se vam paci ten bok..
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

predek po zakitovani (zitra to obrousim)
Obrázek
Obrázek
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

slusna dira...nevidel sem ve velkym (FUP)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

ta dira v bocnici na me pusobi tak ,ze se neco nepovedlo a tak toto je prohlaseno za zamer...,ale je to zajimavy :D, ten predek se mi na druhou stranu libi ..sice to neni nic noveho ,ale oproti te dire je to zase slusne udelane....
A jsem velice rad ,ze po dlouhe dobe je to moooding , na ktery se da divat ....sou tu hned z pocatku fotky s popiskama...proste tak jak to ma bejt :up:
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

cuir píše:ta dira v bocnici na me pusobi tak ,ze se neco nepovedlo a tak toto je prohlaseno za zamer...,ale je to zajimavy :D, ten predek se mi na druhou stranu libi ..sice to neni nic noveho ,ale oproti te dire je to zase slusne udelane....
A jsem velice rad ,ze po dlouhe dobe je to moooding , na ktery se da divat ....sou tu hned z pocatku fotky s popiskama...proste tak jak to ma bejt :up:
budes se divit ale ta dira byla zamer xD..chjtel jsem videt jak to bude vypadat..ale asi udelam klasicke okno...jo a dik za vcelku kladne hodnoceni :wink:
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

tak jsem na to hodil plnic a je to na PI.. takze to budu muset obrousit..nejspis sem to malo vzal 2000 pod vodou..jsou videt prechody..njn jsem linej :oops:
takze az tu bude ready (jesli se mi to povede) tak jsem hodim foto.. zatim cya
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

myslim si ze to na poprve nevypada vubec spatne (ikdyz jsem to posral a musel znova brousit)

Obrázek
Obrázek
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

no, na můj vkus ke ta lochna moc vystouplá, ale jinak dobrý...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Ta díra z boku mi příde "postapokaliptická" zatímco předek je strašně uhlazenej. Tvoří to divnej kontrast, nebo to byl záměr?
Jen další blázen, v bláznivém království.
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

tak jako vzhledove je ta dira paradni :up:
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

Raoul Duke píše:Ta díra z boku mi příde "postapokaliptická" zatímco předek je strašně uhlazenej. Tvoří to divnej kontrast, nebo to byl záměr?

no je to spatny no..jen tak jsem tam udal diru abych videl jak by to vypadalo..ale nelibi se mi to..takze udelam neco jinyho..jeste promyslim co :oops:
L!po
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L!po »

zatím dobrý jsem zvědav co z toho vznikne 8-)
PC: CPU: R7 7800X3D, (NOCTUA NH-D14 + offset mnt ), RAM:2x16GB 6GHz CL30 G.Skill TridentZ5, MB: ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI, GPU: Gainward Phoenix RTX 3080Ti, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 970 Evo plus 2TB + 850 EVO 1TB + 2x 860 EVO 500GB, PSU: Seasonic Prime GX-750W, Case: Corsair Obsidian 750D, Dell AW3418DW, Logitech G11 + MX518
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak na poprvé to není zlý, ale už teď je tam vidět spousta nerovností v kitování, kterése teď možná zdají nepatrné, ale jak na to příjde barva - hlavně jestli něco tmávého (černá), tak uvidíš, jak to bude vypadat strašně...ale nechám se překvapit... :-D
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

Stoobi píše:Notak na poprvé to není zlý, ale už teď je tam vidět spousta nerovností v kitování, kterése teď možná zdají nepatrné, ale jak na to příjde barva - hlavně jestli něco tmávého (černá), tak uvidíš, jak to bude vypadat strašně...ale nechám se překvapit... :-D

no ja se to snazim zeliminovat plnicem..uz jsem tam daval 3ti vrstvu..pokazde zabrousim do hladka..je to vopruz no :(
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

W!nters píše:
Stoobi píše:Notak na poprvé to není zlý, ale už teď je tam vidět spousta nerovností v kitování, kterése teď možná zdají nepatrné, ale jak na to příjde barva - hlavně jestli něco tmávého (černá), tak uvidíš, jak to bude vypadat strašně...ale nechám se překvapit... :-D

no ja se to snazim zeliminovat plnicem..uz jsem tam daval 3ti vrstvu..pokazde zabrousim do hladka..je to vopruz no :(
Takovýhle nerovnosti plničem zarovnáš jen opravdu těžko, sice to de, ale musíš tam dávat fakt veliký vrstvy a pak hodně odbrousit...
Samsung 250GB
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

Apophis.k píše:
W!nters píše:
Takovýhle nerovnosti plničem zarovnáš jen opravdu těžko, sice to de, ale musíš tam dávat fakt veliký vrstvy a pak hodně odbrousit...
§

jj ja vim..taky jsem na tom skoro nechal nervy :-D
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

tak abych sem neco po dlouhe dobe dal tak dam navrh jak bude vypadat spodni cast predku
Obrázek
jeste tam dole bude disketovka...(zapomel jsem napsat ze to celi mod bude v nadechu "Samurai" ) :oops: :-D

zbytek zatim neprozradim..nechte se prekvapit 8)

jo a btw: sry ze to jde tak pomalu..ale nejsou finance na matros (naradi,plexi,tmely,atd.) :oops:
PC- takže cpu athlon 2600+ 1.97Ghz (temp 65°-82°); deska Gigabyte k7 triton (nesmrtelnej stroj); gk sapphire ati radeon 9600XT; RAM kingston v dualu 2x256 + 512 no name; zk sb live 5.1; hdd wd 80GB :-D; mouse mx518; monitor belinea 17"; tot vse :) pc v hodnote 500Kc:)
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

W!nters píše:jeste tam dole bude disketovka...
Disketovku tam nedávej!!! fůůůj :crazy: takovej spátečnickej hardware.
W!nters píše:"Samurai"
Docela zajímavej a originální nápad, jsem zvědavej ale mohlo by to bejt dobrý.
Jen další blázen, v bláznivém království.
W!nters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W!nters »

no vcera jsem se taky nakonec rozhodl ze ji tam nedam..ale tedka zase budu muset kitovat jako divej :lol:
PC- takže cpu athlon 2600+ 1.97Ghz (temp 65°-82°); deska Gigabyte k7 triton (nesmrtelnej stroj); gk sapphire ati radeon 9600XT; RAM kingston v dualu 2x256 + 512 no name; zk sb live 5.1; hdd wd 80GB :-D; mouse mx518; monitor belinea 17"; tot vse :) pc v hodnote 500Kc:)
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

no, sem zvědavej, jak tam budeš dělat ty lidičky, já sem stříkal o dost jednodušší motiv a než sem udělal šablonu, tak sem se u toho málem vopíchal ;-)
Samsung 250GB
Odpovědět

Zpět na „Projekty“