ECS P6BAT-B problemy

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
C-R-E-A-T-I-V-E
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ECS P6BAT-B problemy

Příspěvek od C-R-E-A-T-I-V-E »

zdar, koupil sem desku ECS P6BAT-B a procak 700 mhz a dal na to grafarnu nvidia vanta 16mb. XP najizdely v 4bit barvach a min rozliseni. I nouzak byl lepsi. v hw profilech to hlasilo chybejici ovladace na neco s PCI. Neco sem sehnal a nainstalil, ovladace na vantu to nebralo, ale na rivu jo. pak najely wokna normalne, ale po pokusu zapnout film se to seklo. a hlasi mi to ze grafka je v pci I kdyz je v agp. V cem je chyba? Ze by neco jeste na chipset? Nemuzu nic najit ale.
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

a jaky mas win (popř. linux.) a jaký tam maš tedy ovladač
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
C-R-E-A-T-I-V-E
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Mam tam Win XP prof., ovladac tam myslim na Rivu (ne Vantu), ale ted sem v tom zamotanej jesi to neni to samy, kazdopadne sem na to nasel zvlast... Ted tam zkusim dat ovladacky na chip... hledal sem a nasel...
C-R-E-A-T-I-V-E
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dal sem tam ovladacky na chipset a porad to blbne... Ale jen gdyz chci delat neco graficky narocnejsiho... Pustit film treba nejde, zacne to kravit... nebo sem zkousel dxdiag a test directdraw.. taky kravi... co s tim? Je nakej benchmark kerej mi rekne co je spatne?
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

C-R-E-A-T-I-V-E píše:Dal sem tam ovladacky na chipset a porad to blbne... Ale jen gdyz chci delat neco graficky narocnejsiho... Pustit film treba nejde, zacne to kravit... nebo sem zkousel dxdiag a test directdraw.. taky kravi... co s tim? Je nakej benchmark kerej mi rekne co je spatne?
možná že samotná grafika nesíha
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
C-R-E-A-T-I-V-E
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

grafarna mi v este horsim kompu beha OK... Nekde je neco spatne... pise to "chyba I/O"
C-R-E-A-T-I-V-E
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Cely je to naky divny... V HW profilech mi to ukazuje umisteni disku a CD-RW 0.. A kdyz na tom chci delat, vetsinou se to sekne.. Asi by to chtelo instalacni CDcko k ty desce... Ale kde ho vzit? Mate nekdo? K P6BAT-B, nebo aspon podobny?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

CDcko nemam, zadny sem ani nedostal s deskou (ale nebyl jsem taky prvni majitel, mam tu nekde jeste manual)..

Mel jsem na ni P III 650 @ 730 a par grafik, GF2MX400 blbla (pri 3D to vytuhavalo, artefakty), GF4MX4000 pohoda..

Co zkusit cistou instalaci winu?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

OndraSter píše:CDcko nemam, zadny sem ani nedostal s deskou (ale nebyl jsem taky prvni majitel, mam tu nekde jeste manual)..

Mel jsem na ni P III 650 @ 730 a par grafik, GF2MX400 blbla (pri 3D to vytuhavalo, artefakty), GF4MX4000 pohoda..

Co zkusit cistou instalaci winu?
asi jo skus reinstalovat windows

YES, WE HAVE *.* !!!
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

C-R-E-A-T-I-V-E píše:Cely je to naky divny... V HW profilech mi to ukazuje umisteni disku a CD-RW 0.. A kdyz na tom chci delat, vetsinou se to sekne.. Asi by to chtelo instalacni CDcko k ty desce... Ale kde ho vzit? Mate nekdo? K P6BAT-B, nebo aspon podobny?
S skus sehnat drivery dopředu a bude to

YES, WE HAVE *.* !!!
C-R-E-A-T-I-V-E
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vsecko sem dal na cisty instalaci Win XP prof. a ani ovladace sem netriskal pres sebe ;-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“