DFI AD77+APPLEBRED1600 nenajizdi

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
odpocivejVklidu
Nováček
Nováček

DFI AD77+APPLEBRED1600 nenajizdi

Příspěvek od odpocivejVklidu »

zkousel sem vsechny fsb, mam nejnovejsi bios deska ho oficialne podporuje procak je fest novej funkcni a na desce zatim jedu na duronu800, nevite co s tim?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Preco zakladas 2x temu s podobnim nadpisom !!!!!!

Skus presnejsie popisat problem .....
Ten Duron si skusil aj na inej doske? Doska ani nepipne..., alebo da aspon nejake chybove hlasenie.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: DFI AD77+APPLEBRED1600 nenajizdi

Příspěvek od johny128 »

odpocivejVklidu píše:zkousel sem vsechny fsb, mam nejnovejsi bios deska ho oficialne podporuje procak je fest novej funkcni a na desce zatim jedu na duronu800, nevite co s tim?
kolko MHz zbernicu ma procik a kolko pamete?Malekedy mozes miesat pomalsie pamete s rychlym cpu.
Link na info o doske:
http://www.digital-daily.com/motherboar ... -infinity/

presne, KT400 chipset, takze ak mas nejake DDR266 a procik ma 166MHz zbernicu tak to tam urcite nerozbehas!!!
Okrem toho(teraz sorry ak trepnem blbost, nejak s duronmi nemam jasno) ak je to teda ten novy duron, tak mi daj link kde si cital ze ti to pobezi, ja mam MSI KT4V a chipset KT400, nove durony tam NEbezia
odpocivejVklidu
Nováček
Nováček

to byl omyl 2x tema, to prvni se mi nezobrazilo dal sem to znova byly tam 2, podoru pridava bios jasne se to tam pise, pameti ddr400 tam rpoblem neni, zadne chybove hlaseni ani pipani, procesor je jinak funkcni budu to muset vymenit za athloxp
odpocivejVklidu
Nováček
Nováček

a navic ta deska neni infinity ale obyc ad77, ikdybych mel pameti ddr266 applebred ma fsb133 takze to samy navic rikam zkousel sem, vsechny mozne varianty jak fsb procesor tak taktu pameti>>>vzplzva mi y toho ze proste deska ten rpcoik nepodporuje
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

Jen se tak blbe zeptam: Mas tam nejnovejsi bios?
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

Jo sorry za predchozi prispevek. Nejak jsem si nepretl poradne uvodni prispevak.
Na http://www.dfi.com.tw/Support/mb_cpu_su ... 10&SITE=US tak nejak naznacuji za applebready a bartonu podporuje je revize A+ vyrobena po 8/6/2003, takze pokud mas jen revizi A tak mas pravdepodobne smulu
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“