OCZ Performance, Dual Channel, Enhanced Latency - kterou ?
- tirra
- Nováček
-
OCZ Performance, Dual Channel, Enhanced Latency - kterou ?
Máte nekdo tusení, jaký je rozdíl v techto pametech ?
- HADiCE
- Začátečník
V některejch parametrech
Performance byly tušim CL 2.5
Enhanced Latency (EL) jsou lepší, páč mají CL 2
Dual jsou taktéž ze série Enhanced Latency CL 2, ale navíc jsou otestovaný pro čipsety co zvládaj dual channel (nForce2, i865, i875P....).
Se prej mezi s sebou nerušej....
Enhanced Latency (EL) jsou lepší, páč mají CL 2
Dual jsou taktéž ze série Enhanced Latency CL 2, ale navíc jsou otestovaný pro čipsety co zvládaj dual channel (nForce2, i865, i875P....).
Se prej mezi s sebou nerušej....

- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- tirra
- Nováček
-
OCZ
V tom případě bych potřeboval poradit, které jsou vhodné k sestavě ASUS P4P800 Deluxe (příp. P4C800 Deluxe) + P4 2,4 GHz 800 FSB, rád bych to taktnul...
bude k tomu vhodný 120 GB WD 7200 rpm, 8 MB cache ?
Nevim jestli P4P800 nebo P4C800 - o cenu nejde, jen zda neni C800 uplna zbytecnost, navic jsem tu nekde cetl, ze s ni jsou problemy...
Pameti chci urcite OCZ, pripadne ekvivalenti, ktere mi pojedou pri prekaktovane P4 - aspon na 3,2 Hz
)
Nechi ale vyhodit penize za pameti, ktery treba ta sestava ani nevyuzije - navic se rozhoduju mezi DDR 400 a DDR 433 - poradte...
bude k tomu vhodný 120 GB WD 7200 rpm, 8 MB cache ?
Nevim jestli P4P800 nebo P4C800 - o cenu nejde, jen zda neni C800 uplna zbytecnost, navic jsem tu nekde cetl, ze s ni jsou problemy...
Pameti chci urcite OCZ, pripadne ekvivalenti, ktere mi pojedou pri prekaktovane P4 - aspon na 3,2 Hz

Nechi ale vyhodit penize za pameti, ktery treba ta sestava ani nevyuzije - navic se rozhoduju mezi DDR 400 a DDR 433 - poradte...
- Wilik
- Administrátor
Re: OCZ
Kvalitativne lepsi nez OCZ jsou Kingston HyperX - doporucil bych je... a ted co zdrazili vsechny pameti, tak uz neni zase takovej rozdil mezi DDR400 a 433, takze bych vzal ty rychlejsi (zvlast, kdyz rikas, ze penize nehrajou zase takovou roli).tirra píše:Nechi ale vyhodit penize za pameti, ktery treba ta sestava ani nevyuzije - navic se rozhoduju mezi DDR 400 a DDR 433 - poradte...
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- tirra
- Nováček
-
- Spectral
- Středně pokročilý
-