Porušení pravidel? Ale co, používáš Operu...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Porušení pravidel? Ale co, používáš Operu...

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, při normálním jednání bych toto přešel a neřešil to, ale tohle už je moc... :?

Napsal sem Wilikovi SZ o tom, že jistý user (C.U.) neustále svým podpisem roztahuje fórum a on na to:
Wilik píše:Cool nedela svym podpisem nic - jen Opera ma problem s jeho zobrazenim. V FF ci IE je to v poradku.
Wilik
SpeedyGT píše:Jen Opera? Proboha co jsi to za admina, že to nechaš bejt?
Wilik píše:A jako co? Opera ma problem se zobrazenim - co s tim mam delat, preprogramovat ji? Kazdy si muze vybrat takovy prohlizec, ktery nema chyby a nebo ne u tech stranek, na ktere chodi.
Wilik
Co vy na to? Je to normální toto tolerovat? Prosím Willíka aby nechal vyjádřit i ostatní...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

je to uplne normalni...nikdo nemuze za to jakej TY mas prohlizec...krome toho pokud vim, ten podpis odpovida pravidlum

spis se udivuju nad tema SZ co jsi posilal Wilikovi, ten ton by se me odobne nelibil a nechapu jak te muze takova prkotina natolik rozzlobit ze SZujes admina
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

srna píše:je to uplne normalni...nikdo nemuze za to jakej TY mas prohlizec...krome toho pokud vim, ten podpis odpovida pravidlum

spis se udivuju nad tema SZ co jsi posilal Wilikovi, ten ton by se me odobne nelibil a nechapu jak te muze takova prkotina natolik rozzlobit ze SZujes admina
Ten ton byl ještě od předchozího rozhovoru přes SZetka, to sem tahat nebudu...

Tebe to snad baví věčně scrollovat do strany? :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Cool tímto sofistikovaným způsobem asi propaguje FF a nasírá uživatele Opery. :lol: Měl by ho ještě rozšířit, protože na větším monitoru to nefunguje...
Obrázek
Naposledy upravil(a) Partyman dne ned 4. lis 2007, 14:19, celkem upraveno 1 x.
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ne, scrollovani do stran me nebavi, ale jsem ochotnej to tolerovat.

daleko vic me osobne treba vadi animovane avatary(rusi) a lidi co postujou obrazky vatsi nez sirka stranky (rozliseni 1280x960 a 1680x1050)

ale v tydle sekci by se nemelo moc krafat, resp. meli by se vyjadrit Modi a Admini :oops:
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

no nevadilo by mi to kdyby to bylo z nevedomosti ale jelikoz to tam ma naschval tak mi to docela vadi...
na irc psal ze s hvezdickama se to zalomi a tak tam necha tecky...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

stacilo by pridat do pravidiel:
"zakaz jebnutych podpisov"

pisal som aj CU aj wilikovi, ale riesenia sa asi nedockame...
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

PachezZ píše:...
aha, takze on to ještě takhle planuje na irc... hezký :sarcasm:
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

beardie píše:stacilo by pridat do pravidiel:
"zakaz jebnutych podpisov"
a kdo bude urcovat jesti je podpis jebnuty nebo ne...ty? to je absolutne nefer...proste pokud ma podpis pidle pravidel, tak se s tim nic neudela, resp ani nemuze, stejny pravidla by mely bejt pro vsechny
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

teraz admini posudzuju vhodnost podpisov (ci su podla pravidiel)

hovorim ze staci pridat do podmienok "zmysluplnost" podpisu
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

PachezZ píše:no nevadilo by mi to kdyby to bylo z nevedomosti ale jelikoz to tam ma naschval tak mi to docela vadi...
No pokud ten podpis tam má opravdu schválně, tak mi to taky vadí. Využívat chyb/bugů to je hnus. :evil:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

operu pouzivam a taky me to obcas stve. hlavne ty obrazky.

jinak, to je diskriminace more pico hej. te dam k soudu a vysoudim z tebe posledni korunu more hej :lol:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

me uz to taky pekne kaka, ale jelikoz CU je velky kamos Wedeni, tak reseni se nedockame.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Taky mám operu a dělá mi to to samé, ale všiml jsem si, že jak dám "Načíst znovu" (F5 nebo Ctrl+R), tak se mi stránka zobrazí normálně 8-)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

James S píše:...
Tak to u mně to neplatí - F5 doaleluja a nic... (mám 9.24 build 8816)
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Aha já mám 9.23 build 8808 a když dám "Znovu načíst stránu", tak se mi to zformátuje správně. Možná mám nastavené něco v "Editovat místní nastavení..."
//EDIT: tak ať měním nastavení jak chci, tak po "aktualizaci stránky" se mi stránka zformátuje správně
Naposledy upravil(a) James.Sniper dne ned 4. lis 2007, 14:57, celkem upraveno 1 x.
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

mam operu a za 1.Wilika chapu a za 2.je mi to jedno
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Opera není ani nejrozšířenější prohlížeč, ani není stanovena jako referenční prohlížeč v pravidlech podpisu. A vzhledem k tomu, co zde čtu (=v různých verzích Opery se daný podpis zobrazuje různě) by pro tyto účely tudíž ani nebyla vhodná.

Krom toho, alternativních prohlížečů je celá řada a není možné po uživatelích vyžadovat, aby volili takový podpis, který nebude interferovat s bugy každého jednoho prohlížeče, který někdo na fóru používá.

V poslední řadě bych chtěl požádat všechny uživatele, kteří k tomuto tématu nemají co říct, aby se zdrželi diskuse až do vyjádření administrátorů.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

PachezZ píše:no nevadilo by mi to kdyby to bylo z nevedomosti ale jelikoz to tam ma naschval tak mi to docela vadi...
Tak abychom si neco ujasnili.

Ten podpis neni miren jakkoliv proti operauserum. Verim ze rada lidi ktera sleduje muj podpis ti dosvedci ze sem zacinal na trech teckach a casem je rozsiroval (pripadne to muze wilda vytahnout z backupu fora). Ty tecky meli predstavovat jiste "body". A jelikoz sem vedel ze tech "bodu" bude hodne, tak sem vzdy po 5 daval mezeru, aby si to prohlizece zalamovaly a stranka se lidem s malym monitorem neroztahovala.

Nepopiram ze me tento skvely operabug velice potesil, ale odmitam menit svuj podpis jen kvuli tomu ze opera odmita zalamovat radky a to jeste otazka jak komu.

Ovsem neni duvod smutnit, ve vyvoji mate operu 9.5 a verim ze Beardie jiz tento bug nahlasil (spolu s dalsim) :)
0118 999 881 999 119 7253
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

uznej ze to ej od tebe ale pekne imbecilni :roll:
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“