Rozdíl mezi DDRI, DDRII a DDR3

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
xdjlukas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rozdíl mezi DDRI, DDRII a DDR3

Příspěvek od xdjlukas »

Zdravím. Můžete mi někdo říct jaký je mezi nimi rozdíl. Je u každého typu stejná patice? Můžu dát třeba paměť DDRII do PC kde jsem měl doposud DDRI? děkuji za odpovědi pro laika.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: Rozdíl mezi DDRI, DDRII a DDR3

Příspěvek od faugusztin »

xdjlukas píše:Zdravím. Můžete mi někdo říct jaký je mezi nimi rozdíl. Je u každého typu stejná patice? Můžu dát třeba paměť DDRII do PC kde jsem měl doposud DDRI? děkuji za odpovědi pro laika.
Nie nemozes. "Zamky" su u kazdej z tychto pamati na inom mieste prave kvoli nekompatibilite.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Záleží od základnej dosky, existujú aj také ktoré podporujú dve druhy napr: DDR1 a DDR2 alebo DDR2 a DDR3.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

sTano11 píše:Záleží od základnej dosky, existujú aj také ktoré podporujú dve druhy napr: DDR1 a DDR2 alebo DDR2 a DDR3.
Samozrejme, ale take dosky prilis caste nie su. A ja som jeho otazku pochopil skor tak, ze ci su tie sloty zamenitelne, co samozrejme nie su.
xdjlukas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xdjlukas »

sTano11 píše:Záleží od základnej dosky, existujú aj také ktoré podporujú dve druhy napr: DDR1 a DDR2 alebo DDR2 a DDR3.
Moc děkuji za vaše odpovědi. Kde ještě prosím vás zjistím jaký typ paměti vlastně používám? Mám ny mysli, aby mi to přesně napsalo DDRI či DDR2 atd... Používám program Everest, ale tam to píše pouze DDR a nic za tím. děkuji
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

koukni co mas za zakladni desku, googli, pripadne mrkni do navodu k ni

pokud teda DDR neni mineny DDR1 :oops:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Paměti“