ATI all in wonder 9800SE Dva Monitory

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Ragathol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ATI all in wonder 9800SE Dva Monitory

Příspěvek od Ragathol »

Snažím se přijít jak na tudle kartu napojit dva monitory karta je podporuje ale chybý druhej konektor! Dá se DVI výstup napojit nějakej rozbočovač na dva Monitory nebo se musí napojit na kartu VGA konektor na kolíky jak tomu bylo na některých GeForskách!

Prostě jde vůbec na tudle kartu nějak napojit druhej monitor!
Stačí mně i třebaz schéma kabely si zvládnu udělat sám nebo něco takovýho!!!
Ragathol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragathol »

A nebo si mám raděj kopit nějakou Starší ATInu jako např RAGE PRO128 s 8MB(nebo něco takovýho)! No i to bych bral a pokud ji někdo máte nabýdněte!!!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nedávej prosím stejný dotazy do více threadů :)

myslím že výstup na druhej monitor sám příděláš hodně těžko... jestli je na kartě konektor DVI a není jen vyvedenej tak by to možná šlo... doufám že ti je jasno že tohovýmhle zásahem bys přišel o záruku.

//edit - jak koukám na tu grafiku tak máš smůlu, DVI tam ani není. druhá grafika by ti posloužila určitě líp :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Ragathol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragathol »

No spíš si myslím že by tam měl být výstup na VGA protože se mně hlásí jako dva Grafický adaptéry! A navíc můj myšlený zásah by spočíval v tom že by se pokud tam nějakej výstup je prostě píchly Takovýty plastový potvory jako když chceš napojit na Bord třebas Seriala nebo USB! viděl sem že se to dalo opatřit na některý GeForsky :roll:
Ragathol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragathol »

No a pokud to opravdu nejde tak se kdyžtak prosím někdo ozvěte s nějakou Grafárnou do PCI s 8MB může být i víc!!!
karaya1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

moc te nepotesim

Příspěvek od karaya1 »

mel sem a doted mam stejny problem. zkousel jsem to resit pres druhou grafiku v PCI. bohuzel se sem vyzkousel 3x graficky karty a ani jedna nesla rozchodit ve win. vzdy na sekundarni adapter neslo instalovat ovladace. zajimave bylo ze na 9800 od hercula to slo ale AIWem ne. tot otazka v cem je problem kazdopadne jsem na to rezignoval.
AMD 2500+@3200+ (Barton) - WATERCOOLING, MB EPOX 8KRA2l, 2x512 MB 400, HERCULES AIW RADEON 9800 SE 4*1 - WATERCOOLING, AUDIGY, GENIUS 5.1 home theatre, BARRACUDA 120 GB 7200.7 8 MB, CD RW ASUS 1610, DVD TOSHIBA SD-M1712, monitor 19" NOKIA 446X PRO, WI FI Z-COMAX 626, webcam MediaForte, Fortron 300W ATX FSP300-60PN(PF)
Brux
Nováček
Nováček

Nabídka ATI All-In-Wonder

Příspěvek od Brux »

Zdar, měl bych volnou grafárnu ATI All-In-Wonder 2xAGP 8MB, komplet s originálními kabely a inst. CD. Z netu stažený nový ATI MMC tuším 6.2.2. Fungovala stabilně a bez problémů v monu pod Win 98 a ME. Pod XP bych to ani nezkoušel.....
Celeron 333A, 64RAM.
Přešel jsem ATI All-In-Wonder Radeon 32MB AGP4x a tahle mi zbyla. S instalací a nastavením mohu pomoci. Cenu bych viděl tak do 700.-, když tak se ozvi.... Region Mladá Boleslav, Praha, Lbc, JBC, JC, CL.
ICQ 190-633-492
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“