Zjistil jsem dost neprijemnou vec. V Ralink Wireless Utility mam profil, kterej se spusti pri kazdym startu compa a prihlasi me na wifi modem s WPA. JENZE - tohle se stane v pripade, ze uzivatel ma pridelena admin prava. Ostatni, ti bez admin prav, se proste pres ten profil nepripoji driv, nez se milej zlatej administrator prihlasi do pocitace. Pote to jiz jede bez problemu.
Zadavat pokazdy heslo k WPA je, rekl bych, docela opruz, a rad bych tuhle situaci zmenil i kdyz me osobne se vlastne netyka (jen pritelkyne a dcery).
Pokud existuje nejakej zpusob jak tu utilitu premluvit aby to nedelala, budu rad kdyz me nekdo nakopne. V opacnem pripade asi budu muset pouzivat neco jinyho... ale co?
Ralink Wireless utility - Ne-Admin nemuze pouzivat profily?
Moderátor: Don
- Cobrax
- Nováček

-
- Yarpen
- Nováček

-
Re: Ralink Wireless utility - Ne-Admin nemuze pouzivat profily?
Mam stejny problem, pripojuju se k zadosti o radu
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to zřístupnit s admin právy pomocí nastvení přístupových práv k souboru -> úplný přístup
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tu utilitu spustej automaticky naplanovaou ulohu ulohu vzdy po spusteni pod nakym uctem (bud primo pod adminem nebo nakym podobnym).
Ja to nechaval spoustet pod uctem admina a fungovalo to. Jakmile nabehl system, utilita se pustila pod admin uctem aniz by se musel prihlasit, nacetla si konfig a jela.
Ja to nechaval spoustet pod uctem admina a fungovalo to. Jakmile nabehl system, utilita se pustila pod admin uctem aniz by se musel prihlasit, nacetla si konfig a jela.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Headway
- Nováček

-
Já vím že to možná už není aktuální, ale Já se teď setkal se stejným problémem a pomohl až zásah do registrů.
tzn.
postup = start - spustit- do políčka napsat: " regedit " a pak postupně dojít na:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002bE10318}\0010
na složku " 0010" kliknout pravým a vybrat: " oprávnění "
Objeví se tabulka, tam přes tlačítko přidat, přidáte uživatele, které potřebujeta a zatržítkama jim pžiřadíte úplné řízení.
Pak už jen kliknout a uložit a OK.
A co mi to dalo než jsem to našel
tzn.
postup = start - spustit- do políčka napsat: " regedit " a pak postupně dojít na:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002bE10318}\0010
na složku " 0010" kliknout pravým a vybrat: " oprávnění "
Objeví se tabulka, tam přes tlačítko přidat, přidáte uživatele, které potřebujeta a zatržítkama jim pžiřadíte úplné řízení.
Pak už jen kliknout a uložit a OK.
A co mi to dalo než jsem to našel