-- LOGITECH X230 vs Z-3 --
Moderátor: CageJ
- neshiq
- Nováček

-
-- LOGITECH X230 vs Z-3 --
Zdarek borci.
Potrebujem urgentne vase skusenosti s tymito dvoma repracikmi, hlavne o kvalitu sa mi jedna. O par hodin sa ide na nakup, tak ak sa tu najdu nejaky nocni vtaci, skuste zhrnut vase pocity.. nech viem ktore bedne su lepsie.. z3 su o 500 drahsie, ale ak su lepsie jak x230 tak neni o com.. cital som ze z3 maju naprdlajz kratky kabel, neni problem ho predlzit? (ne rezanim, ale kupit naku predlzku). diky moc, za pomoc yeah..
ps: som narocny audiofil, ale mam obmedzeny rozpocet.. takze treba akurat tuto dilemu vyriesit.. cafte
Potrebujem urgentne vase skusenosti s tymito dvoma repracikmi, hlavne o kvalitu sa mi jedna. O par hodin sa ide na nakup, tak ak sa tu najdu nejaky nocni vtaci, skuste zhrnut vase pocity.. nech viem ktore bedne su lepsie.. z3 su o 500 drahsie, ale ak su lepsie jak x230 tak neni o com.. cital som ze z3 maju naprdlajz kratky kabel, neni problem ho predlzit? (ne rezanim, ale kupit naku predlzku). diky moc, za pomoc yeah..
ps: som narocny audiofil, ale mam obmedzeny rozpocet.. takze treba akurat tuto dilemu vyriesit.. cafte
- F1l1p
- Středně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Jackal
- Mírně pokročilý

Mám X-230 a jsem spokojený. Měl jsem předtím od Creative a nebylo to ono, od Logitechu je to lepší. 
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
- Nightflare
- Nováček

Re: -- LOGITECH X230 vs Z-3 --
Jaký máš cenový limit?neshiq píše:Zdarek borci.
- srna
- Středně pokročilý

Re: -- LOGITECH X230 vs Z-3 --
a to si chces koupit tydle Logitechy?neshiq píše:ps: som narocny audiofil
ja myslim ze z hlediska zvuku je to jedno, zadna audiofilni kvalita nebude

- neshiq
- Nováček

-
jaj ludia, preco sa na tomto svete vzdy rozobera nieco ine
.. proste mam na vyber tieto dve repro.. pokial je zvuk lepsi na z3 - berem tie, pokial tam rozdiel neni - berem x230.. nic viac nepotrebujem. ale nechcem vyhodit 500 sk ked tam nejaky hmatatelny rozdiel nebude
a dik za odpovede, pomaly za zberam do obchodaku
a dik za odpovede, pomaly za zberam do obchodaku
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

Nějak si neumím představit, jak na těchto repro posloucháš rock a metal - měl jsem je a bylo to celkem dost neposlouchatelné. Dance a techno ok, ale rock fakt ne.RainMakeR píše:ale na hudbu by měly stačit (posloucham rock metal soundtracky a spokojenost pro mě i pro sousedy)
Já jsem jinak pořád pro Z-3 - basák je 8palcový proti 5palcovému u X-230 (ne, že by nedělal rámus) i satelity jsou lepší.
edit: Každopádně, jestli je kupuješ v nějakém kamenném obchodě, tak si je nech předvést a vyber si pak podle sebe.