Chtěl bych si do case nacpat další tři větráčky na boční rošt. Mám tam nyní jednu Noctuu 12 bohužel, tenhle větrák je sice kvalitní ale dost drahý a momentálně se mi opravdu nechce vyplajznout další čtyři sta za ventilátorek. Nemáte tip na nějaký jiný ventilátor, který by byl více méně porovnatlený, byť třeba ne tak ultratichý (stačí tichý) jako noctua ?
Pak tu mám ještě jeden problém-ve stackeru je nahoře perforovaný plech a pod ním je díra, myslel jsem že to na větrák ale kdepak-prý tam patří držák na HDD ! Žel v krabici žádný držák není... Disk namontovaný u stropu skříně vypadá zajímavě... Má tam ten držák být nebo ne ?
Větrák a dotaz k case
Moderátor: L4mka
- PersonalComputer
- Začátečník

-
Větrák a dotaz k case
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
- Blue Storm
- Odborník PCT

tak takový tichý fan nevím,jaký je,ale poradil bych ti buď nexusy nebo xilency a zregulovat je mírně
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro