GB P35-DS3 a ...tohle asi nebude v pořádku :-o

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
ravie
Začátečník
Začátečník

GB P35-DS3 a ...tohle asi nebude v pořádku :-o

Příspěvek od ravie »

Zdravím kolegy,
mám tuhle desku a od začátku jsou s ní tak nějak problémy:
- když použiju oranžové SATA konektory (řízené ICH9), tak mi disk šoupe data rychlostí 10 MB/s i přes UDMA5 režim. V růžových konektorech 50-60.
- mám tedy oba disky zastrčené v růžových (GB controller), systémový kvůli rychlosti a druhý proto, abych mohl použít SATA hot-swap (mám 2. disk v SATA rámečku). Když zapojím hot-swap disk, 7 vteřin se sekne stroj a pak disk naběhne. S minulou deskou mi to nedělal.
- musel jsem zkusit Nero 8, aby mi vypalovačka vypalovala. I tak mi třeba včera nedokázala vypálit DVD-RW (mám LG GSAxxxx, prostě tu klasickou, která podporuje všechny média vč. DVDRAM). Mělo by to zvládat i starší Nero?
- no a na závěr chuťovka, cca dvakrát denně mi PC spadne do modré smrti (Kernel_Inpage_Error). Testoval jsem RAMky (2x1 GB A-DATA Vitesta 800 Extreme), disky zatím nemůžu, protože Samsung (moje disky) nemá utilitu jinou než na diskety (a disketovku si musím teprve sehnat :(). KB Článek MS celkem slušně tuhle chybu popisuje, jenže problém je v tom, že mně se po té chybě PC ihned restartuje a do event logu se nic nezapíše.
Svoje C2D E6750 zatím netaktuju. Tak, a teď raďte :sad: .
Ravie.
i5, 8GB RAM, R7 270. A super bedna - 3R systems R700, plus nějaká ta Noctua :)
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

přesun do počítačových sestav.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“