Problem HP 1110

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
303
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem HP 1110

Příspěvek od 303 »

Dobrej mam monitor HP1110, najednou mi z niceho nic prestal jit, kdyz ho zapnu tak se mi rozblika ikonka a blika neustala, lampa se ani nenazhavy. Nechci to davat do HP, sem student a tak by mne to prislo hodne draze nevite v cem by mohl byt problem nebo kam s tim zajit aby se mi na to mrkl. Dekuj iMoc
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jaká ikonka?
Myslíš nějakou ledku?

Jakou má barvu?
Zkontroloval jsi kabely?
No pokud se ti ani nerozžhaví, tak problém bude v napájení monitoru nebo uvnitř. Na tohle PC vliv mít nemůže, teda pokud ti nejede napájení přes něj.

Pokud ho máš v záruce, tak to neřeš a jeď s ním do autorizovaného servisu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
303
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 303 »

No blika mi tam zelena ledka, vim ze to neni problem pc, a taky se spise priklanim k tomu zdroji. No zaruku uz to nema kupoval sem ho cca. pred 3-4roky. V ty dobe stal neco kolem 50t. tak se ted bojim aby mi treba jen za vymnenu pojistky nezuctovali 5litru. Tyhle velky korporace to delaj normalne.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak ho dones do servisu a domluv se s nima, že kdyby ta oprava stála více než bys akceptoval, ať ti zavolají.
Sám bych se do opravy teda rozhodně nepouštěl.
Pokud už není v záruce, tak nemusíš do autorizovaného servisu, ale už to nese rizika.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“