Problém Sony DCR TVR250E
- vopi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Problém Sony DCR TVR250E
Problém je se samotnou detekcí DV. Dle manuálu nainstaluji ovladače USB, pak přiložené prográmky.. Spustim USB streaming - ON na DV.. Když pak zapojim USB do kamery i kompu, WinXP si přidaj nějaký ovladače (Sony DV camera, USB audio, atd.. a ještě nevim co). Spustim nainstalovaný prográmek a v položce capture prostě nic.. DV camera se nenajde, prosím zkontrolujte zda-li je vše zapojeno.. Házím tento soft do koše a stahuji PowerDirector.. Capture -> DV kamera se mi nedetekuje, onraz z kamery i playback se mi objeví jako v podmenu Televize.. Tam jde v okně playback (pustim kazetu) i capture z kamery.. Když dám ale record, obraz na kompu zamrzne, nahrajou se 2Kb a pak to hodí error.. (¨zkoušel jsem různý výstupní formáty v různých kodecích.. nic).. Problém ale asi je, že se to nedetekuje jako kamera, ale jako TV. A v tom prográmku co byl přiloženej se nedetekuje vůbec přes USB kamera (FireWire nemám).. Zkusil jsem i jiné progámky a většinou stejně (někde to nenajde vůbec, někde mám vše OK, ale nejde mi to zachytit do MPG nebo AVI.. prostě to hodí error). Chci si z toho záznamu vytípat jen obr., ale nic.
P4 3GHz (s478 - Prescott) 1MB L2, 2x1GB DDR (dual-channel), Soltek PT880E2RL (VIA PT880), AGP Geforce 6600, 500W zdroj KME, 1x160 GB HDD IDE, 1x DVD-RW, 20"LCD BenQ
- Geo
- Začátečník
Mam Sony 740E, myslim ze je to podobne vybaveno a mam neco navic. U mne neni mozne dostat DV zaznam pres USB do PC vubec. Na me kamere pres USB lze dostat do PC pouze mpg stream a to bud primo to co vidi kamera nebo to co mam zaznamenane na MMS. Lze take pretahnout nejake uryvky z kazety na MMS a pak je pretahnout do PC pres USB. Jinak mam pocit ze bez Fire Wire se nehnes.
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB