Chcem sa opitat niekoho kto vlastni tento laptop jeho skusenosti vydrz baterie a hlavne Linux co je tam za disribucia hlavne kvoli tomu som sa priklonil ktomuto laptopu dik za odpovede
PS poprosil by som nejaku recenziu nan alebo test najlepsie a potvrdenie ci naozaj nefunguje windows XP na tomto laptopu ako to uvadza
http://www.alza.sk/notebook-acer-tm5520 ... d78855.htm
Notebook Acer TM5520G-402G16Mi 15.4C/TL58/1G/160/Wi/BT/Ca/L
Moderátor: Don
- Valen
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Notebook Acer TM5520G-402G16Mi 15.4C/TL58/1G/160/Wi/BT/Ca/L
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
- mrlicker
- Nováček
-
Tento ntb jsem kupoval asi pred 3 mesici pritelkyni.
Baterie je opravdu luxusni, vydrzi kolem 4 hodin kancelarske prace (internet, office). Kdyz jsem tomu daval, ruzne instalace, prace s HDD, tak nemel problem se tremi hodinami.
Fakt uz nevim co tam byl za linux, jelikoz jsem ho daval hned pryc .
XP nainstalujes bez problemu, jak jsem to teda daval do kupy ja, tak ovladace byly na ftp ad aceru jeste v neoficialnich, ale pozdeji je rovnou soupli na stranky k tomotu modelu. Takze toho se vubec neboj.
Baterie je opravdu luxusni, vydrzi kolem 4 hodin kancelarske prace (internet, office). Kdyz jsem tomu daval, ruzne instalace, prace s HDD, tak nemel problem se tremi hodinami.
Fakt uz nevim co tam byl za linux, jelikoz jsem ho daval hned pryc .
XP nainstalujes bez problemu, jak jsem to teda daval do kupy ja, tak ovladace byly na ftp ad aceru jeste v neoficialnich, ale pozdeji je rovnou soupli na stranky k tomotu modelu. Takze toho se vubec neboj.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Recenze: http://cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2007102001 - jak je to s Linuxem nevím, měl jsem půjčenou verzi s Windows Vista...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Valen
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dik moc prosim o lock alebo zmazanie tohoto prispevku
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W