PHPbb plus - Rada na vylepšení

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
BlackZoneCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

PHPbb plus - Rada na vylepšení

Příspěvek od BlackZoneCZ »

Zdravím všechny,
udělal jsem na test stránku http://www.pc.nazory.cz a potřeboval bych poradit, jak ji vylepšit a optimalizovat pro vyhledavače (google a pod.)

Logo prosím omluvte, plácnul jsem ho jen tak, protože než já vymyslím logo, tak to trvá docela dlouho :oops:

Jedná se mi hlavně: vylepšení vzhledu, zlepšení orientace, jednoduchost vyhledávání a hlavně rozšíření po internetu, aby se tam trochu dalo diskutovat. :(

jinak na obsahu ještě pracuji...

Předem děkuji za rady,vyznám se hlavně po hardwarové a SW stránce :oops:

S pozdravem: Řehák Lukáš
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: PHPbb plus - Rada na vylepšení

Příspěvek od Mara.nello »

S PHPbbplus už nějaké zkušenosti mám.. Mrkni na mé stránky jak jsem si to přetvořil podle svého - takhle jsem spokojenej :satisfied:

www.offmoto.cz

jinak když to shrnu co se týče Pluska, je to celkem nic moc redakční systém, v základu má opravdu hodně chyb a nesmyslů, dalo to zabrat než jsem to přetvořil k obrazu svému, jak grafiku, tak uspořádání.
Ale když se do toho dostaneš, pak se už s tím dá celkem v pohodě "čarovat", a během chvíle si změníš velikost - barvu písma, fonty, barvy pozadí atd atd.
Nebýt chyb a nedostatků které plusko má, tak nemá nemá tento systém chybu...

Nedá se v rychlosti vysvětlit jak máš upravit tohle a tohle, páč je to opravdu na dlouho. Mraky hodin práce než to dotáhneš do nějaké slušné podoby.

Doporučuji ti od základu pitvat/zkoumat soubory s připonou .tpl v adresáři Template ( a tam si jen vybereš svůj template který používáš) a už můžeš modifikovat.. učit se.
Pro začátek si aspoň odzkoušej soubor s příponou .css(v adresáři template - tvůj template), tam si nastavíš barvy pozadí, fonty atd atd atd...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“