jak na Torrent?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak na Torrent?

Příspěvek od Challenger_CZ »

Zdravim pánové,
mam problem s torrentováním. Dřív mi to normálně fungovalo ale pak jak když utne to prostě nejede. Nic at zkusim jakýkoliv torrent, píše to že nemohlo být vytvořeno žádné spojení protože cílový počítač jej aktivně odmítl... misto signálu je červenej pruh. Zkoušel jsem i jiný programy než utorrent. Nemuže to být tim že by mi poskytovatel mého internetového připojení bloknul nějakou službu či tak něco? Nebylo by to totiž poprvé a já už začínám být hodně nasranej.
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Nejspíš to s tím nesouvisí, ale zkus vypnout firewall.

Když se nic nezmění, stáhni si 2GM VPN Anonymizer a připoj se přes něj. Pokud se torrent rozběhne, tak to máš blokovaný.

Free verze VPN anonymizeru bohužel není vhodná pro normální používání, protože má maximální rychlost 56kbps, placená má 1024kbps.
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Challenger_CZ »

Caderom píše:Nejspíš to s tím nesouvisí, ale zkus vypnout firewall.

Když se nic nezmění, stáhni si 2GM VPN Anonymizer a připoj se přes něj. Pokud se torrent rozběhne, tak to máš blokovaný.

Free verze VPN anonymizeru bohužel není vhodná pro normální používání, protože má maximální rychlost 56kbps, placená má 1024kbps.
Dobře, díky...zkusim to. Ještě se chci zeptat, jak se ta služba kterou mam eventuelně blokovanou jmenuje? Než tam pujdu udělat bordel, musim vědet o čem mluvím.
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Challenger_CZ píše:
Caderom píše:Nejspíš to s tím nesouvisí, ale zkus vypnout firewall.

Dobře, díky...zkusim to. Ještě se chci zeptat, jak se ta služba kterou mam eventuelně blokovanou jmenuje? Než tam pujdu udělat bordel, musim vědet o čem mluvím.
P2P
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“