Zdravim pánové,
mam problem s torrentováním. Dřív mi to normálně fungovalo ale pak jak když utne to prostě nejede. Nic at zkusim jakýkoliv torrent, píše to že nemohlo být vytvořeno žádné spojení protože cílový počítač jej aktivně odmítl... misto signálu je červenej pruh. Zkoušel jsem i jiný programy než utorrent. Nemuže to být tim že by mi poskytovatel mého internetového připojení bloknul nějakou službu či tak něco? Nebylo by to totiž poprvé a já už začínám být hodně nasranej.
jak na Torrent?
Moderátor: Don
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak na Torrent?
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- Caderom
- Začátečník

Nejspíš to s tím nesouvisí, ale zkus vypnout firewall.
Když se nic nezmění, stáhni si 2GM VPN Anonymizer a připoj se přes něj. Pokud se torrent rozběhne, tak to máš blokovaný.
Free verze VPN anonymizeru bohužel není vhodná pro normální používání, protože má maximální rychlost 56kbps, placená má 1024kbps.
Když se nic nezmění, stáhni si 2GM VPN Anonymizer a připoj se přes něj. Pokud se torrent rozběhne, tak to máš blokovaný.
Free verze VPN anonymizeru bohužel není vhodná pro normální používání, protože má maximální rychlost 56kbps, placená má 1024kbps.
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dobře, díky...zkusim to. Ještě se chci zeptat, jak se ta služba kterou mam eventuelně blokovanou jmenuje? Než tam pujdu udělat bordel, musim vědet o čem mluvím.Caderom píše:Nejspíš to s tím nesouvisí, ale zkus vypnout firewall.
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- HacIPex
- Začátečník

-
P2PChallenger_CZ píše:Dobře, díky...zkusim to. Ještě se chci zeptat, jak se ta služba kterou mam eventuelně blokovanou jmenuje? Než tam pujdu udělat bordel, musim vědet o čem mluvím.Caderom píše:Nejspíš to s tím nesouvisí, ale zkus vypnout firewall.