Problém s Borland Delphi 7

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Závit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s Borland Delphi 7

Příspěvek od Závit »

Mám Borland Delphi 7 studio enterprise a dost se mi neliby nektere nesmyslne chyby :evil: napriklad:

Kód: Vybrat vše

var i : word;

...

i := 0;

...

i:= i + 1;  // zatim je vse v poradku: i=1

...

i := i + 1; // CHYBA!!!!!! nyni se i=1112 !!!!!!!
Nebo mi casto hlasi chybu EAccesVialation, pritom jsem presvedceny, ze vsechna prirazeni mam v poradku (jedno jsem dokonce doslova a do pismene opisoval z knihy) :sad:

Nevite nekdo co s tim (napriklad nejake direktiva prekladece nebo patch) ?
Predem dik
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Já mam Delphi 6 Personal. Kvůli studiu a vyučující nás upozroňoval na chyby právě u verze 7 - všech kategorií.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

No tak nevím, ale problém asi bude jinde. Vyvíjím v Delphi 7 Prof. informační systém a bez problémů.

Access violation - hrabeš na objekt, který je sice deklarovaný, ale nemá zatím svoji instanci v paměti, ještě nevznikl (nejspíš)

K domu zdrojáku, ozvi se přes SZ a já se na te zdroják kouknu, jestli to maj skutečně blbě Borlanďáci, tak se do nich pustím. Jinak doporučuju zkusit dekladovat to i jako Integer misto Word.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“