cas ?!

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
rbk
Nováček
Nováček

cas ?!

Příspěvek od rbk »

cau hosi chtel bych poradit...je mi 14 let a fotrik mi davá na pc heslo ! :'( nevíte jak to obejít ?
rbk
Nováček
Nováček

Příspěvek od rbk »

jo a jeste kdyz tam neni to heslo..tak mi pokaždy rekne cas,od kolik do kolika sem tam byl ? Nevíte kde to je,nebo jak se to da odstranit ?:) :lol:
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

No fotřík má nainstalovanej nějakej soft kterej to hlídá.Myslím že se jeden takovej se jmenuje hlídací pes.Ale je jich více.Ten ani nenajdeš v Program Files.A ani ho neodinstaluješ.prostě nemáš šanci.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

muzes zmenit admin heslo, ale to drive ci pozdeji zjisti, nastve se a PC ti treba i sebere, nebo ti pak proste po vyprseni casu vypne el., takze je to kratkodobe reseni...
obavam se ze v tomhle pripade zadne reseni neni... kdyby treba odjel na tyden, tak to ma smysl menit admin heslo
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poděs »

Počkej, až vyrosteš, to už ho to přejde :D
EasyM@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EasyM@n »

Přesně jak říká Poděs. Nebo si našetři na svůj kompik/notebook. Dva tři měsíce brigády je lepší než třeba celý rok bez kompa a s naštvaným fotříkem.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Obejít to lze ale je to nelegální zpusob...tim se tu zabývat nebudem..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
watterman
Nováček
Nováček

Příspěvek od watterman »

taky jsem mival takove problemy, ale bylo to kvuli spatnym znamkam ve skole, ted uz ho to preslo, pochopil ze tim mi znamky nezlepsi a muzu tam byt jak dlouho chcu ;-) Ted zpet k tematu :D rict ti to muze napr pres protokol udalosti (Ovladaci panely->Nastroje pro spravu->Prohlizec udalosti) a potom jeste existuje ten hlidaci pes, to je pekna svinka... s tim prohlizecem udalosti: Di do ovladaci panely->nastroje pro spravu->sluzby a tam klikni pravym na protokol udalosti a dej vlastnisti->typ spousteni->zakazano, to stejne by melo jit aji s tim psem... najdi si ho ve sluzbach a zakaz ho, nebo ho zkus odebrat z polozek po startu systemu...
Ale jak uz se tady psalo, potom ti treba kvuli tomu pocitac i sebere, ale zkusit to muzes, ja t zkousel a musel jsem priznat ze jsem to udelal ja a napravit to, jinak by me reinstaloval winy a naformaoval hdd :D
AMD Sempron 3100+; 1024MB RAM; ATI Radeon X800 GTO; OS: Windows XP
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“