cas ?!
- rbk
- Nováček

- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No fotřík má nainstalovanej nějakej soft kterej to hlídá.Myslím že se jeden takovej se jmenuje hlídací pes.Ale je jich více.Ten ani nenajdeš v Program Files.A ani ho neodinstaluješ.prostě nemáš šanci.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- VasekB
- Začátečník

-
- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- watterman
- Nováček

taky jsem mival takove problemy, ale bylo to kvuli spatnym znamkam ve skole, ted uz ho to preslo, pochopil ze tim mi znamky nezlepsi a muzu tam byt jak dlouho chcu
Ted zpet k tematu
rict ti to muze napr pres protokol udalosti (Ovladaci panely->Nastroje pro spravu->Prohlizec udalosti) a potom jeste existuje ten hlidaci pes, to je pekna svinka... s tim prohlizecem udalosti: Di do ovladaci panely->nastroje pro spravu->sluzby a tam klikni pravym na protokol udalosti a dej vlastnisti->typ spousteni->zakazano, to stejne by melo jit aji s tim psem... najdi si ho ve sluzbach a zakaz ho, nebo ho zkus odebrat z polozek po startu systemu...
Ale jak uz se tady psalo, potom ti treba kvuli tomu pocitac i sebere, ale zkusit to muzes, ja t zkousel a musel jsem priznat ze jsem to udelal ja a napravit to, jinak by me reinstaloval winy a naformaoval hdd
Ale jak uz se tady psalo, potom ti treba kvuli tomu pocitac i sebere, ale zkusit to muzes, ja t zkousel a musel jsem priznat ze jsem to udelal ja a napravit to, jinak by me reinstaloval winy a naformaoval hdd
AMD Sempron 3100+; 1024MB RAM; ATI Radeon X800 GTO; OS: Windows XP