Dobry den, nevim si rady s kompem...
Jiz od prvniho spusteni a pri prvni autoinstalaci OS (XP) mi nabehl blue screen s hlaskou "fatal error" a potom mi pocitac porad padal a stale pada.(kdyz spadne tak je slyset jak se master hardisk spousti jako posledni uplne ho to vypne a je slyset jak se pomalu roztaci do otacek jako pri prvnim spusteni! (zkousel jsem i zrusit fatku zformatovat disk nebo naistalovat jiny OS jako Win2000 nebo jenom holy XP Professional SP2 jinou verzi (bez HP sracicek v systemu) a nic.) Nekdy mi nechce treba 10x zasebou vubec nabootovat. Nekdy se stava za mi pred nabehnutim napise hlasku ze nemuze najit soubor sys.32 ale po restaru zase normalne nabehne . Ale ne vzdy a proto ho musim opravdu cely preinstalovat. Kdyz si nainstaluji vsechen SW ktery pouzivam a zaplnimskoro cely Hardisk stane se to same. Jednou se mi to stalo i pri defragmentaci. Nebo treba instaluji novy SW teba o velikosti jen par MB a hlasi mi to ze je soubor poskozen a po druhe uz ho naistaluje v pohode.
Myslel jsem ze je chyba v pametech tak jsem koupil nove a nic.
Pak jsem koupil novou grafiku Ati Radeon x550 PCI Expres (pred tim Radeon X300SE) a taky nic (mozna by pomohlo koupit novou grafiku od Nvidie). Koupil jsem novy harddisk a taky nic. Updateoval jsem i Bios a taky nic. Pak me napadlo jestli se mi neprehriva procesor tak jsem koupil lepsi vetrak a taky nic. Kdyz ho vypnu prez noc a pak ho druhy den zapnu tak mi pada vic nez kdyz ho necham zapnuty asi 1 hodinu nebo ho vubec nevypnu ale pri restaru to dela stejne Xkrat. Pripada mi jako by se musel zahrat na urcitou teplotu a pak docela drzi ale staci se podivat treba na nejakej web a spadne treba kdyz jenom na neco kliknu nebo proste jen tak sam od sebe.
Ted uvazuju ze bude asi vadnej procesor nebo motherboard.
Hledal jsem BIOS primo od Asusu ale marne, treba je problem s HP Biosem.
tady je ma sestava:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 29&lang=en
a tady bios:
Your BIOS Agent Results:
BIOS ID: 63-0328-000000-00101111-012306-I915-A0005102
OEM Sign-On: BIOS Date: 01/23/06 20:09:06 V
BIOS Date: 01/23/06
BIOS Type: AMI
Chipset: Intel 2580 rev 4
Super I/O: Unknown
BIOS ROM Socket: Yes
BIOS ROM Size: Unknown
Memory Installed: 1536 MB
Memory Max: 4096 MB
CPU: Pentium 4 2933 Mhz MAX: 3800 Mhz
Predem diky moc a mejte se ok.
Pokud nekdo mate nejake napady nebo primo vite cim by to mohlo byt a poradite mi byl bych moc stastny...mam uz z toho pekny nervy a nechce se mi to porad reinstalovat a ztracet tak data ktera jsem uz vytvoril(grafika a hudba)
//edit Wilik - presun z Ost.desek
Zahada s HP Pavilion t760.uk Desktop PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- rotten
- Nováček

-
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: