Call of Duty 4 - nejde spustit a padá na AXP - ŘEŠENÍ ZDE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Call of Duty 4 - nejde spustit a padá na AXP - ŘEŠENÍ ZDE

Příspěvek od Poděs »

Mám takový docela nepříjemný problém. Hru jsem nainstaloval, spustil. Naběhlo mi intro a teď: když intro vypnu, spadne mi hra a ukáže mi to klasickou windowskáckou chybu, zda chci odeslat zprávu o chybách.
Když intro nechám běžet, naběhne mi menu, ale pokud změním cokoliv v nastavení, hra se vypne jako v předchozím případě. Pokud nechám i nastavení a dám novou hru, tak zase když vypnu intra, hra spadne jako v předchozích 2 případech. Pokud ovšem intro nechám běžet, naběhne mi trénink. Když rozseknu meloun nožem, dostanu úkol, že mám kamsi dojít. Pokud dojdu na určené místo, hra se vypne (tentokrát bez chyby). Ještě jsem zapomněl uvést, že pokud změním nastavení grafiky, hra se vypne, ale napíše to jakousi chybu s DirectX. DirectX jsem instaloval přímo z DVD a ovladače jsou nějaké 7.5 myslím. Pokud nainstaluji 7.10, tak je to pořád stejné. Nesetkal se někdo s podobným problémem? PC v podpise.

O.T. Docela jsem se na tu hru těšil, protože jsem velkým hráčem CoD2 a takto mne ta hra zklamala :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Podívej se sem - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 34#7439734 a dej vědět zda to pomohlo.
Goldnoob team proud member!
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poděs »

Ááááá, díkes moc ;) Moje snažení bylo úspěšné, fakt díkes :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ok, nebudu toto téma mazat, protože takových jako ty asi ještě pár bude :)

Tady je řešení:

Kód: Vybrat vše

ŘEŠENÍ PROBLÉMU SE SPUŠTĚNÍM

Takže, pokud vám to píše výše uvedenou hlášku, nebo například změníte nastavení hry, ona se vypne a nechce naskočit, apod. proveďte tuto změnu:

Ve složce se hrou si najděte složku "miles" a v ní soubor "mssmp3.asi". V něm přejmenujte příponu ".asi" na ".bak", takže to bude vypadat takhle "mssmp3.bak".

Tohle by mělo vyřešit všechny vaše problémy.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“