LPT LED efekt - stroboskop - jen basy
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
LPT LED efekt - stroboskop - jen basy
Ahoj mám udělaný LPT LED Efekt a je to celkem fajn při hraní hry kontrolovat využití CPU a tak podobně....
tak mě napadlo udělat blikání podle hudby jako VU metr a udělat z toho stroboskop... bohužel to už se mi nepovedlo pže ten software nereaguje jen na bassy ale na celé spektrum tak že mi to bliká i při vysokejch vejškách a taak.... poraďte prosím někdo jak udělat aby to reagovalo jen na basy....
tak mě napadlo udělat blikání podle hudby jako VU metr a udělat z toho stroboskop... bohužel to už se mi nepovedlo pže ten software nereaguje jen na bassy ale na celé spektrum tak že mi to bliká i při vysokejch vejškách a taak.... poraďte prosím někdo jak udělat aby to reagovalo jen na basy....
- NEONET
- Středně pokročilý
sry za ot, ale:
stroboskop udelas jednoduse v programu LLE das efects: selected a prepnes se na nastaveni a das flash speed 25ms a efekt flashall... a mas strobo, jinak basy nvm a vyuziti procaku nebo pameti pri hrani je bezva (jen kvuli tomu LPT LED efekt pouzivam, a i tak vim, ze kdyz hraju NFScarbon tak cpu nejde vys nez 50% zateze )
stroboskop udelas jednoduse v programu LLE das efects: selected a prepnes se na nastaveni a das flash speed 25ms a efekt flashall... a mas strobo, jinak basy nvm a vyuziti procaku nebo pameti pri hrani je bezva (jen kvuli tomu LPT LED efekt pouzivam, a i tak vim, ze kdyz hraju NFScarbon tak cpu nejde vys nez 50% zateze )
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
fajn jo v LLE jde udělat to co říkáš.. ale já chci stroboskop kterej bliká do basů.... zaduní bas, blikne stroboskop.... chápeš??? problém bude v tom že tohle software asi nerozliší a budu to stejnak muset řešit něakým bastlem s mikrofonem nebo to napojit přímo na výstup...... což se mi nece... chtěl bych to přes ten soft... něaký jiný nápad???
- NEONET
- Středně pokročilý
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- NEONET
- Středně pokročilý
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- NEONET
- Středně pokročilý
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- NEONET
- Středně pokročilý
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- sysel
- Začátečník
proč to řešit jednoduše když to jde složitě?! nechápu lidi kteri takovou kravinu musi resit pres lpt led efekt a jeste se drbat s nejakyma knihovnama! to je takovej problém vzit do ruky pajecku a neco si zbastlit? bude to celkem primitivni zapojeni staci ti na to tak odhadem 10 až 20 součastek. je to jednoduchy zapojeni (dolni pasmova propust a za tim detektor spicek) jestle chces muzu ti nakreslit schema. kdysi sem neco podobnyho delal!
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- sysel
- Začátečník
nemel sem čas ti to překreslovat ale kvalita je myslim dobrá
tady ma zakladni schema. tohle zapojeni je delane tak ze ledka bude blikat do rytmu. což predpokladam ze chceš. tohle zapojeni mam odzkoušené a funguje to parádně. pokud tam chceš vic ledek tak tam dej jinej tranzistor. např BC337. ten IO co tam je je obyčejná LM741 pokud chceš napajení 12V tak dej vetši odpor pred ledku. pokud tam nechceš mikrofon (jakože podle mne je to na nic.) tak stači vyhodit R1 a misto R4 1k dat tak 4k7 nebo 10k. a pripoj to na vystup zvukove karty. sam jsem vyrabel dva kusy a oba jeli na prvni zapnuti
tady ma zakladni schema. tohle zapojeni je delane tak ze ledka bude blikat do rytmu. což predpokladam ze chceš. tohle zapojeni mam odzkoušené a funguje to parádně. pokud tam chceš vic ledek tak tam dej jinej tranzistor. např BC337. ten IO co tam je je obyčejná LM741 pokud chceš napajení 12V tak dej vetši odpor pred ledku. pokud tam nechceš mikrofon (jakože podle mne je to na nic.) tak stači vyhodit R1 a misto R4 1k dat tak 4k7 nebo 10k. a pripoj to na vystup zvukove karty. sam jsem vyrabel dva kusy a oba jeli na prvni zapnuti
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
- NEONET
- Středně pokročilý
a co takhle rozpis soucastek?
EDIT// sry je to tam napsane
EDIT// sry je to tam napsane
Naposledy upravil(a) NEONET dne čtv 29. lis 2007, 20:50, celkem upraveno 1 x.
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
faaajn diky.... no jo chci to udělat na výstup.. ať už ze zvukovky nebo třeba ny sluchatkovej vystup z hi-fi věže nebo tak.... ale aby mi to nebralo i vejšky?? mno zkusím a uvidím...
//Trinom: Vejšky by to brát nemělo, protože to ořezání je až za rozdvojkou. Jinak při použití rozdvojky si dej majzla na impedanci, aby sis neodprásknul koncák na zvukárně. Možná, že jako dolní pásmová propust by stačila jen cívka, ne?
//Trinom: Vejšky by to brát nemělo, protože to ořezání je až za rozdvojkou. Jinak při použití rozdvojky si dej majzla na impedanci, aby sis neodprásknul koncák na zvukárně. Možná, že jako dolní pásmová propust by stačila jen cívka, ne?
- jIř@N
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: