UDP porty

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mao7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

UDP porty

Příspěvek od mao7 »

Ahoj mam taky problem kamos je zapojeny odomna kablom a mame spolocný internet dsl no mne net ide v pohode ale jemu nejde vobec ja na svojom routry ho vidim ze je pripojeny, jemu doma pise ze kabel je zapojeny a rychlost ukazuje 100Mb/s ale net mu nejde nastavenia siete su ok firewall vypnuty sietovka ok ale net mu nejde kabel je ok no ked unho otvorim prikaz cmd a chcem pingnut moj router tak mi napise ze cmd nie je povoleny vo Win32 a ani ping prikaz nefunguje, dalej pouzivam program borgchat ten slapal v pohode ale teraz nejde ani on ked ho zapnem tak mi napise ze sa neda spustit lebo potrebuje zapnute UDP porty.Neviem co so systemom porobil ani co tam nastavoval lebo tam mal nejake manika ze co sa tomu rozumie :lol: aby mu to opravil .Takze ked mam vypnute UDP porty tak mi nemusi ist internet a ako by sa to dalo zapnut myslim tie udp porty.Mozu byt za tym vsetkym ony.Lebo ja neviem co ine mu poradit len preinstalovat win tak co vy na to
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: UDP porty

Příspěvek od Geeker »

mao7 píše:Ahoj mam taky problem kamos je zapojeny odomna kablom a mame spolocný internet dsl no mne net ide v pohode ale jemu nejde vobec ja na svojom routry ho vidim ze je pripojeny, jemu doma pise ze kabel je zapojeny a rychlost ukazuje 100Mb/s ale net mu nejde nastavenia siete su ok firewall vypnuty sietovka ok ale net mu nejde kabel je ok no ked unho otvorim prikaz cmd a chcem pingnut moj router tak mi napise ze cmd nie je povoleny vo Win32 a ani ping prikaz nefunguje, dalej pouzivam program borgchat ten slapal v pohode ale teraz nejde ani on ked ho zapnem tak mi napise ze sa neda spustit lebo potrebuje zapnute UDP porty.Neviem co so systemom porobil ani co tam nastavoval lebo tam mal nejake manika ze co sa tomu rozumie :lol: aby mu to opravil .Takze ked mam vypnute UDP porty tak mi nemusi ist internet a ako by sa to dalo zapnut myslim tie udp porty.Mozu byt za tym vsetkym ony.Lebo ja neviem co ine mu poradit len preinstalovat win tak co vy na to
Zkus nejaky alternativni SW na ping. Nejsou na PC nejake viry, spyware atd? Btw co to bylo za opravare?
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
mao7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mao7 »

nie ziadne viry tam nie su ani podobne veci a ten opravar no neviem co to bolo za experta
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“