Projekt: White Wolf : miniupdate strana 2

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Projekt: White Wolf : miniupdate strana 2

Příspěvek od melandr »

Ahoj vsem priznivcum casemodingu.
Dlouho jsem zde koukal do teto casti fora a sledoval spoustu uzasnych casu.
Bohuzel jsem byl dlouho bez PC pouze s notebookem a tak se tomuhle zajimavemu odvetvi pocitacu nemohl venovat :oops: .

K letosnim vanocim si zahraju na jeziska :D a jeden si nadelim.
Pri vyberu skrini doslo k velkemu problemu, protoze jsem zjistil ze mi zadna nevyhovuje. Rekl jsem si tak to dam do rukou nekomu zkusenejsimu at mi vytvori peknou skrin. Pak jsem se nad tim zamyslel a rekl si ze bude lepsi kdyz si ji vytvorim sam.

Zacinal jsem s 0 zkusenostmi a par kusy naradi , ktere se dnes uz rozrostlo na trosku prijatelnejsi pocet.

konecne neco k projektu. Tak tohle byl muj zaklad ktery jsem dohromady nakoupil za cca 250,- kc

Obrázek
Obrázek

zacalli prvni bezmyslenkovite upravy :(

Obrázek
Obrázek

pak pro zbytecnem promrhani cerne barvy a jeste k tomu bez plnice jsem si sedl a udelal nejake lepsi plany.

Zacal jsem pruchodkami pro vedeni kabelaze za deskou

Obrázek

pak protoze vetsimu case chybi leva bocnice :( tak jsem z maleho narovnal a urizl na miru bocnici

Obrázek

Obrázek

dal jsem vylestil bocnici a pripravil pro kitovani

Obrázek
Obrázek

a zakitovany nerovnosti
Obrázek

v puvodnim plany nemelo byt okno v leve bocnici. S prichodem dremelu jsem si to rozmyslel. Rikal jsem si ze by byla skoda toho nevyuzit. Dnes
po 15 znicenych koutoucich si rikam ze jsem pro zacatek mel zvolit neco jednodusiho.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

a konecne cele dorezano. Na prvni rezani oceloveho plechu musim rict ze to nedopadlo nejhure.

Obrázek

dal jsem chtel pokracovat seriznutim plexi a jeho prichicenim jenze plexi prekazela prepazka v prostredku case. Takze jsem ji cast vyrizl. Bohuzel tim doslo k zeslabeni konstrukce.

Protoze nemam svarecku ani nic podobneho vzal jsem pouze zelezny profil a prisrouboval jsem ho na dvou mistech. Nasledne jsem ho zakytoval. Chtel jsem pokracovat dale ale dosli mi kotoucky a i kit abych dodelam bocnici kterou jeste stejne budu muset pred tim prebrousit.

Obrázek

tak to je prozatim vsechno zitra zase budu pracovat a doufam ze dorovnam tu bocnici ktera se porad trousku krouti a ze to dolestim do roviny aby to krasne sedelo.

Jinak aby rec nestala tak casemod bude modro bily. Doufam pokud to rozpocet dovoli tak barvu bych nechal striknout nekde v lakovne, ale to je jeste daleko. Vcera mi take prisli 1.5 mm hlinikovy plech a ve ctvrtek jsem byl pro tlacitka od krisse z PCT ( DIK MOC ;) ) pristi tyden mi ma dorazit zasilka s perforovanym plechem na predek a nejaka ta svitika ( jenom jedna katoda a pak nejake diody z GESu nehodlam z toho udelat zadny kolotoc )

dalsi update na strane 2 http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=20
Naposledy upravil(a) melandr dne pát 7. pro 2007, 17:18, celkem upraveno 3 x.
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

zatím to vypadá zajímavě :up: :thumbsup: , doufám že vydržíš až do konce, ještě dotaz: jak jsi z malý bočnice udělal velkou???
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

no ono driv to byli takovu U profili takze bocnice byla vlastne z jednoho dilu takze jsem to cele narovnal a pak serizl nastesti tu druhou mam...

Doufam ze az to prebrousim a zakituju a zabrousim a nastrikam plnicem tak to bude uplne rovne zatim to ma k dokonalosti daleko.

Vcechny puvodni barvy a prerezany predek pujdou dolu a predni panel prijde zakitovat a zarovnat nakonec tam bude akorat tlacitko power a vstupy na zvuk tady je takovy predbezny nakres v kresleni jak by to melo ve predu vypadat. Ty barvy neberte vazne spis jenze tam bude ta Ghost lady vyriznuta a jak tam budou fany ... .Premyslim ze bych pred ty ventilatory udelal z plexi rampouchy ale do toho se pustim az dodelam poradne tu bocnici

Obrázek
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

zatím to vypadá,že by z toho mohl být celkem slušný mod,počítám,že to řzání do bočnice je pomocí příme brusky a myslím,že jsem i na jedné fotce zahlídl dremel...jinak ty tam chceš nechat to posouvání na msce na zakrytí mechanik?
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

jo zatim bych rad pripadne kdyz se mi na tom nebude neco zdat tak mam dost plastu z toho maleho casu abych tak udelal cely pradek. Docela se mi ta idea vypoukleho predku libi ...

zatim az koupim dalsi kotoucky k dremelu tak tam riznu Ghost lady z hliniku pod ni dam plexi a do plexi ledky to nalepim na ten predek
K@m1k@23_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K@m1k@23_CZ »

ta bocnice mi pripada takova... rekl bych az preplacana. on obdelnik ma taky neco do sebe :)

PC:
*procesor AMD Athlon 64 4000+ (trosku poladenej); chladic BOX*grafika GeForce 7800GTX (taky trosku poladena)*pameti Corsair, 400Mhz, 2-3-3-6, 1T; 2048MB*zakladovka DFI LanParty nForce 4 SLI-DR Expert, integrovana zvukovka(AC97, 5.1)*disky 2x Western Digital 250GB, RAID 0*mys Logitech G5 laser mouse*klavesnice Logitech G15 gaming keyboard*joystick Logitech Extreme 3D Pro*podlozka pod mys X-Ray Thunder 8*monitor EIZO, presny typ nevim
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
...JSEM RYBA...
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

no ono to bude vlastne jeste plnejsi :oops: ma to znazornovat vlka vyjiciho na mesic a od tlamy mu vlastne jde "para" coz jsou ty horni okraje ta zbyla cast co tam schazi bude vygravirovana do plexi
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

mno... bocnice.. uvidi se vypada to zatim dobre. snad zejtra bude toho vic :)
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Chata Gym
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chata Gym »

yop yop...zatial pekne rozbehnutý začiatok...predný panel case sa mi veľmi páči a som veľmi zvedavý na jeho realizáciu :wink: resp. na celú case som zvedavý...do skrinky pôjde vodník abo klasika vzduchové chladenie?
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

Gemini II na to 2 noctuy na 800rmp na CPU do predu dalsi 2 na 800 rpm. Vzadu bude akorat perforovany plech. Nahore bude odsavat vzduch corsair VX520.

Dneska jsem toho moc nezvladl, holt clovek musi delat i jine veci takze jsem se tomu venoval jenom dopoledne.

Urizl jsem plexi okno do pozadovaneho tvaru. Zabrousil vcera naneseny kit ( a zjistil jsem ze to budu muset jeste prekitovat protoze jsem toho tam dal malo ) a pak se trosku venoval elektronice. Zkusil jsem zapojit diody hezky to sviti, ale neni to nic co by se muselo ukazovat. Takze dalsi pokrok zitra vecer pokud sezenu ten kit abych mohl kitovat predek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No vida, po velmi dlouhé době zase jeden z modů, který vypadá dost dobře. Zatím tedy není nic moc uděláno, ale bočnice mluví sama za sebe a říká, že se nebojíš na case pořádně šáhnout, což se u většiny ostatních bohužel říct nedá. Tahle část case tedy zatím vypadá velmi slušně. Uvidíme jak ti to půjde dál a zda budeš mít ve finále vše pěkně sladěno a především promyšleně vyřešeno.
Ali.g.i
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ali.g.i »

dobryyyy jen tak dal konecne mod jak ma byt :up:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

No bezva. Po dlouhý době mod, kterej nezačíná "Tak jsem se rozhod něco vymodit. Moc toho neni. Tady je pár fotek. Někdy něco přidám ---> následuje fotka původní bedny, fotka rozebraný bedny, fotka nářadí, fotka okousanýho kolečka na větrák". Bočnice vypadá dobře, konečně ne jen obdélník (i když prej má něco do sebe), návrh předku vypadá taky pěkně. Jen ten ?anděl? k bílýmu vlkovi... No nevim, ale vypadá tam pěkně. Jen bych možná kolem něj nedělal rámeček a dal ho tam samotnýho :)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Ten bigtower je Morex kn-100. Ma opravdu bytelne plechy. Sam ho mam :D . Nelibi se mi na nem intake, takze asi budu do toho muset riznout i ja, ale byla tady polozena nezodpovezena otazka:

Mechaniky jsou skryty pod tim sesouvacim vytahem, jak chces potom udelat vetrak, aby mel dost vzduchu pri sesunuti dolu? Bude hucet a nebude mit dost vzduchu..

// jo a jeste jedna otazka. Jak mas pod zdrojem tu diru, tak se mi tam nevejde cely vetrak (12cm), tobe ano? Prijde mi, ze to tam mas vice vyriznnuty nez ja..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

no, zatím to vypadá zajímavě a asi to bude i přímej konkuret pro můj "Exotic", bedny to sou v podstatě totožný, akorát já nemám moc času na tom makat...

Good Luck při dalším moddingu....
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

dole pod zdrojem je dira na 8cm vetrak akorat vyriznuta mrizka.

12 cm vetrak se mi tam vejde leda tak z venku a jeste bych na nej musel delat nejakou konstrukci coz by asi nedopadlo dobre. Takze v zadu bude jenom perforovany pruhled ktery tam prikituju (samozrejmne bude zabrouseno zalakovano ) .

Mechaniky budou vetsinu casu zakrite takze pripadne na chvilku pujdou dvirka dolu tak to vadit nebude. Krom toho i tak je pod dvirkama asi 2 cm mezera kterou by sel nasavat vzduch takze dusit se to nebude.

Nad celym navrhem se musim jeste poradne zamyslet. Nektere veci jsem delal z cisteho nadseni a ted postupne zjistuju ze je potreba se nad tim vice komplexne zamyslet aby z toho nevznikl paskvil.

Jedine co je na 100% jiste je ten vlk v bocnici :D ktery uz tam je. Dalsi postup je predmetem myslenek pripadne diskuze.

Mod by mel mit zimni navrh. Takze jsem si rikal ze barva casu by mohla byt bilo - seda. Jenze to uz by bylo takove bez moznosti tam vicemene cokoliv pridat protoze na sede toho asi moc nevynikne.

Tak jsem si rikal ze bych udelal vlka vyjiciho na mesic :lol: takze case by byl bilo cerny ( ale tam 100% nezvladnu udelat barvy jak bych si pral) a k tomu bych z hliniku vyrezal a vybrousil mesic a par hvezd.

Na ten predek sam nevim co bych dal aby to k tomu ladilo samotne by mi to prislo prazdne Ghost Lady se mi libi a dokonce tam i sedi ale do koncepce modu jako takoveho prilis nezapada...
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Práca veľmi pekná. Ale osobne mi to pripadá gýčové :oops:
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

tak musím ríci že po Sysel tuning zase konecně něco vydařeného a povedeného...videl sem tu bocnici a hned sem si musel rici "tak to je machr...takhle ríznout do boku se odváží málo kdo" :thumbsup: fakt moc krasny zatím toho moc není,ale vypadá to pozoruhodně...
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

a co třeba zkusit dopředu udělat nějakou zimní krajinu?? pár stromů, nějakej kopec...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

Já chci HUGA!!!!! :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“