Dlouho jsem zde koukal do teto casti fora a sledoval spoustu uzasnych casu.
Bohuzel jsem byl dlouho bez PC pouze s notebookem a tak se tomuhle zajimavemu odvetvi pocitacu nemohl venovat

K letosnim vanocim si zahraju na jeziska

Pri vyberu skrini doslo k velkemu problemu, protoze jsem zjistil ze mi zadna nevyhovuje. Rekl jsem si tak to dam do rukou nekomu zkusenejsimu at mi vytvori peknou skrin. Pak jsem se nad tim zamyslel a rekl si ze bude lepsi kdyz si ji vytvorim sam.
Zacinal jsem s 0 zkusenostmi a par kusy naradi , ktere se dnes uz rozrostlo na trosku prijatelnejsi pocet.
konecne neco k projektu. Tak tohle byl muj zaklad ktery jsem dohromady nakoupil za cca 250,- kc

zacalli prvni bezmyslenkovite upravy

pak pro zbytecnem promrhani cerne barvy a jeste k tomu bez plnice jsem si sedl a udelal nejake lepsi plany.
Zacal jsem pruchodkami pro vedeni kabelaze za deskou

pak protoze vetsimu case chybi leva bocnice

dal jsem vylestil bocnici a pripravil pro kitovani

a zakitovany nerovnosti

v puvodnim plany nemelo byt okno v leve bocnici. S prichodem dremelu jsem si to rozmyslel. Rikal jsem si ze by byla skoda toho nevyuzit. Dnes
po 15 znicenych koutoucich si rikam ze jsem pro zacatek mel zvolit neco jednodusiho.

a konecne cele dorezano. Na prvni rezani oceloveho plechu musim rict ze to nedopadlo nejhure.

dal jsem chtel pokracovat seriznutim plexi a jeho prichicenim jenze plexi prekazela prepazka v prostredku case. Takze jsem ji cast vyrizl. Bohuzel tim doslo k zeslabeni konstrukce.
Protoze nemam svarecku ani nic podobneho vzal jsem pouze zelezny profil a prisrouboval jsem ho na dvou mistech. Nasledne jsem ho zakytoval. Chtel jsem pokracovat dale ale dosli mi kotoucky a i kit abych dodelam bocnici kterou jeste stejne budu muset pred tim prebrousit.

tak to je prozatim vsechno zitra zase budu pracovat a doufam ze dorovnam tu bocnici ktera se porad trousku krouti a ze to dolestim do roviny aby to krasne sedelo.
Jinak aby rec nestala tak casemod bude modro bily. Doufam pokud to rozpocet dovoli tak barvu bych nechal striknout nekde v lakovne, ale to je jeste daleko. Vcera mi take prisli 1.5 mm hlinikovy plech a ve ctvrtek jsem byl pro tlacitka od krisse z PCT ( DIK MOC

dalsi update na strane 2 http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=20