Vůbec nic nenaběhne...

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
tomygo
Začátečník
Začátečník

Vůbec nic nenaběhne...

Příspěvek od tomygo »

Mám počítač starý tři roky, nainstalovaný tam mám Windows XP. Včera jsem normálně prohlížel stránku na internetu a zaseklo se to.... Nic nešlo, tak jsem musel restartovat počítač - ale hned po restartu se stalo toto:

1) vyskočila mi naskočila tato hláška "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key."

2)Zkoušel jsem se pak dostat do Biosu, ale nejde to - na stisk klávesy DELETE nereaguje. Pak jsem tam zkusil dát jen na zkoušku disketu a tu to načetlo, ale když to po mě chtělo stisknou ENTER, tak taky nic - prostě přestala jít i klávesnice... Po odzkoušní další jsem zjistil, že u KLÁVESNICE PS/2 mi to napíše, že žádná klávesnice nebyla detekována. U KLÁVESNICE USB to sice nenapíše, ale stejně to na ní nereaguje... Když nefunguje klávesnice, tak nemůžu ani zkusit třeba přeinstalovat Windowsy...

Víte někdo v čem je problém? A jestli ta klávesnice souvisí s tím prvním? Ptám se jen jestli to není nějaká kravina, než to odvezu do servisu...
Díky moc
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“