SOLTEK SL-KT600-C1L
Moderátor: Eddward
- Bzuker
- Začátečník
-
SOLTEK SL-KT600-C1L
Zdravím...musel jsem narychlo koupit tuhle desku protože mi odešla moje stará KT3 Ultra. Všechno jsem zapojil ale po zapnutí pc se místo naběhnutí biosu dějí divné věci. CD mechanika pořád dokola startuje a diody na větráku od pc blikají jak šílené...jako by to bylo ve skratu nebo co. Nemáte někdo manuál nebo nevíte kde by se dal sehnat? Na netu na soltek už skoro nic není:-( Nevím jestli tam nejsou nějaké jumpery špatně zapojené...a pod grafikou je taková modrá krabička s 6-ti přepínači a každý z nich může mít dvě polohy takže nevím jestli by to taky nemohlo být v tom.
Zatím díky.
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... C2AB9.html
Zatím díky.
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... C2AB9.html
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
diody na vetraku?
Je ta deska opravdu funkcni?
Zkus to rozlozit a znova slozit, ale vse domacknout atp..
Zapojil jsi ten 4pin pro CPU?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Bzuker
- Začátečník
-
mám větrák s diodama které normálně svítí ale tady blikají jak zhulené...když jsem dal voltmetr do molexu tak to kolísá mezi 3,5 a 4,5 V což je dost divné.OndraSter píše:diody na vetraku?
4 pin myslíš ten ze zdroje? nemám ho kam zapojit měl jsem to tak i u staré desky a všechno ok.
Koupil jsem ji na aukru...prý ji zkoušel než ji posílal a dával záruku na vyzkoušení tak se mi to nezdá.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pokud ma ta deska konektor na 4pin a ty ho tam nemas tak to muze byt problem.
Nemas pripojeny speaker? Nema ta deska nejaky signalizacni diody?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Bzuker
- Začátečník
-
4-pin jde jen ze zdroje ale deska pro něj nemá místo...jinak diody nemá a speaker jsem nezapojoval. Kdyžtak pošli icq hodil bych ti video co to dělá...OndraSter píše:pokud ma ta deska konektor na 4pin a ty ho tam nemas tak to muze byt problem.
- Bzuker
- Začátečník
-
- Bzuker
- Začátečník
-
Re: SOLTEK SL-KT600-C1L
aktual - opět sháním manuál ať vím jak nastavit ty modré spínače vedle AGP portu