ztráta výkonu PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- jmmy
- Nováček

-
ztráta výkonu PC
Cau takze pc - AMD Athlon 3500+ (2200mhz), MB- nForce 570 ultra, grafika Leadtek 7600Gt extreme 1gb ram a tedka new gadr WD 250gb 16mb cache a jeste nakej zebl zdroj 390W. No muj problem je v tom ze hry ktery jsem hraval driv se tedka sekaj dam priklad cod2 sem mel 250fps tedka mam 30. Ve winech mi to dela pri rozbalovani souboru ve winraru a treba kopirovani atd.
Prosim vas o rady co stim jak zjistit jesli neco odeslo nebo je to v software uz mi z toho hrabe
Prosim vas o rady co stim jak zjistit jesli neco odeslo nebo je to v software uz mi z toho hrabe
Naposledy upravil(a) jmmy dne stř 28. lis 2007, 21:10, celkem upraveno 1 x.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: ztráta výkonu pls help
jmmy píše:Cau takze pc - AMD Athlon 3500+ (2200mhz), MB- nForce 570 ultra, grafika Leadtek 7600Gt extreme 1gb ram a tedka new gadr WD 250gb 16mb cache a jeste nakej zebl zdroj 390W. No muj problem je v tom ze hry ktery jsem hraval driv se tedka sekaj dam priklad cod2 sem mel 250fps tedka mam 30. Ve winech mi to dela pri rozbalovani souboru ve winraru a treba kopirovani atd.
A okdky to dělá? Nejde ti ten hdd v PIO režimu? Nehřeje se ti to? Oprav si název threadu nebo to mod této sekce hodi na smeťák.
- jmmy
- Nováček

-
no asi uz mesic koupil jsem novej hadr protoze starej strasne chroustal a prehrejval se a stim novym to nejede takyDzin píše:jmmy píše:Cau takze pc - AMD Athlon 3500+ (2200mhz), MB- nForce 570 ultra, grafika Leadtek 7600Gt extreme 1gb ram a tedka new gadr WD 250gb 16mb cache a jeste nakej zebl zdroj 390W. No muj problem je v tom ze hry ktery jsem hraval driv se tedka sekaj dam priklad cod2 sem mel 250fps tedka mam 30. Ve winech mi to dela pri rozbalovani souboru ve winraru a treba kopirovani atd.
A okdky to dělá? Nejde ti ten hdd v PIO režimu? Nehřeje se ti to? Oprav si název threadu nebo to mod této sekce hodi na smeťák.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Reinstaloval jsi PC? Co máš za zdroj? Ostatni teploty ok? Zkus Prime95 a memtest ať vyloučíme ostatni..jmmy píše:no asi uz mesic koupil jsem novej hadr protoze starej strasne chroustal a prehrejval se a stim novym to nejede takyDzin píše:
- nexik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jmmy
- Nováček

-
- Zdroj
- Nováček

-