ztráta výkonu PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
jmmy
Nováček
Nováček

ztráta výkonu PC

Příspěvek od jmmy »

Cau takze pc - AMD Athlon 3500+ (2200mhz), MB- nForce 570 ultra, grafika Leadtek 7600Gt extreme 1gb ram a tedka new gadr WD 250gb 16mb cache a jeste nakej zebl zdroj 390W. No muj problem je v tom ze hry ktery jsem hraval driv se tedka sekaj dam priklad cod2 sem mel 250fps tedka mam 30. Ve winech mi to dela pri rozbalovani souboru ve winraru a treba kopirovani atd.
Prosim vas o rady co stim jak zjistit jesli neco odeslo nebo je to v software uz mi z toho hrabe
Naposledy upravil(a) jmmy dne stř 28. lis 2007, 21:10, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: ztráta výkonu pls help

Příspěvek od Dzin »

jmmy píše:Cau takze pc - AMD Athlon 3500+ (2200mhz), MB- nForce 570 ultra, grafika Leadtek 7600Gt extreme 1gb ram a tedka new gadr WD 250gb 16mb cache a jeste nakej zebl zdroj 390W. No muj problem je v tom ze hry ktery jsem hraval driv se tedka sekaj dam priklad cod2 sem mel 250fps tedka mam 30. Ve winech mi to dela pri rozbalovani souboru ve winraru a treba kopirovani atd.
Prosim vas o rady co stim jak zjistit jesli neco odeslo nebo je to v software uz mi z toho hrabe

A okdky to dělá? Nejde ti ten hdd v PIO režimu? Nehřeje se ti to? Oprav si název threadu nebo to mod této sekce hodi na smeťák.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
jmmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od jmmy »

Dzin píše:
jmmy píše:Cau takze pc - AMD Athlon 3500+ (2200mhz), MB- nForce 570 ultra, grafika Leadtek 7600Gt extreme 1gb ram a tedka new gadr WD 250gb 16mb cache a jeste nakej zebl zdroj 390W. No muj problem je v tom ze hry ktery jsem hraval driv se tedka sekaj dam priklad cod2 sem mel 250fps tedka mam 30. Ve winech mi to dela pri rozbalovani souboru ve winraru a treba kopirovani atd.

A okdky to dělá? Nejde ti ten hdd v PIO režimu? Nehřeje se ti to? Oprav si název threadu nebo to mod této sekce hodi na smeťák.
no asi uz mesic koupil jsem novej hadr protoze starej strasne chroustal a prehrejval se a stim novym to nejede taky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jmmy píše:
Dzin píše:
no asi uz mesic koupil jsem novej hadr protoze starej strasne chroustal a prehrejval se a stim novym to nejede taky
Reinstaloval jsi PC? Co máš za zdroj? Ostatni teploty ok? Zkus Prime95 a memtest ať vyloučíme ostatni..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

a neméš tam takhle náhodou nějakej vir/viry ? to taky dost solidně zpomaluje pc
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
jmmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od jmmy »

teploty jsou ok a mam NOVEJ HARDISK coz znamena ze mam new OS takze fakt nemam viry a pls kdyby mi nak popsal co to je ten prome95 vubec netusim co to je
Zdroj
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zdroj »

A začalo to dělat už v době, kdys měl starý disk, nebo až s novým po nainstalování systému?
jmmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od jmmy »

Zdroj píše:A začalo to dělat už v době, kdys měl starý disk, nebo až s novým po nainstalování systému?
uz stim starym hadrem
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“