Wifi na 2xUTP
Moderátor: Don
- KamonCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wifi na 2xUTP
Mám takový dotaz sdílím internet přes wifirouter a potřebuji zařízení které se na něj připojí přes wifi a bude poskytovat internet do dvou pc přes UTP. Mohl by jste mi někdo poradid které zařízení to umí děkuji.
CPU: AMD PhenomII X4 960T - Zalman CNPS9700 LED, MB: Gigabyte MA790X-UD3P, Ram: 2 x 2GB Kingston HyperX 1060 MHz, VGA: Saphhire HD5750 1024MB, HDD: OCZ Agility 30GB system, Seagate 80GB, DVD: ASUS DRW-2014L1T, POWER: Enermax Liberty 400, MONITOR: LCD Samsung 940BW 19" widescreen
- ScH0ll_kIll3r
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smokie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
AP router
Musíš se dívat po APčku co umí i funkci routování = routující klient (WISP)
můžu doporučit např : http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=26
Na te strance mrkni na "Průvodce režimem WIPS - routující klient." je tam srozumitelny videjko jak to nastavit
můžu doporučit např : http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=26
Na te strance mrkni na "Průvodce režimem WIPS - routující klient." je tam srozumitelny videjko jak to nastavit
Nejasná budoucnost zdá se být ....
- KamonCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok mockrát dík podívám se na to
CPU: AMD PhenomII X4 960T - Zalman CNPS9700 LED, MB: Gigabyte MA790X-UD3P, Ram: 2 x 2GB Kingston HyperX 1060 MHz, VGA: Saphhire HD5750 1024MB, HDD: OCZ Agility 30GB system, Seagate 80GB, DVD: ASUS DRW-2014L1T, POWER: Enermax Liberty 400, MONITOR: LCD Samsung 940BW 19" widescreen
- srna
- Středně pokročilý

- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý

ne, mam jen jedno....wifi funguje jako "odbocka"
//doufam ze se mi nerozhodi formatovani:)
Kód: Vybrat vše
______
modem UPC---->|WA2204|---->UTP
|______|---->WIFI

- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Houmi
- Začátečník

-
mam wa2204 v domaci bezdratove siti-pevny internet pripojen do wan-portu, pocitac pripojen bezdratove. po prechodu z win xp na vista home premium se mi nedari bezdratove pripojit. sit je normalne viditelna, ale pri pokusu o pripojeni dojde k "nezname chybe". zkousel jsem to jeste s notebookem s vistama, ale se stejnym vysledkem. pri propojeni sitovym kabelem do lan-portu vse funguje. delam nekde neco spatne nebo mohlo v routeru neco odejit? nemam ted moznost to vyzkouset zpetne s win xp. poradte.